Bűzös diktatúrák társasága

2021. július 22. 16:12

Mi is tudjuk, ki hallgat le itt kicsodát valójában, és kik az igazi gazemberek, kik az ellenségek.

2021. július 22. 16:12
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Azért mégiscsak az a kedvencem, hogy Edward Snowden lett most a hivatkozási alap. Snowden virít a 24.hu meg a 444.hu címlapján – hogy a két legaljasabb és legbecstelenebb »magyar« médiát említsük elsősorban.

Na, de ki is az a Snowden, teljes nevén Edward Joseph Snowden? Nyilván önök is tudják, de azért frissítsük csak fel az emlékezetünket! Snowden jelenleg Moszkvában él – mondom Moszkvában! Putyin rémes diktatúrájában! –, ugyanis ha hazamenne hazájába, az Egyesült Államokba, letartóztatnák, elítélnék, s vagy kivégeznék, vagy élete végéig börtönben ülne. De miért is? Idézet a Wikipédiából:

»Edward Joseph Snowden (Elizabeth City, Észak-Karolina, USA, 1983. június 21. –) amerikai számítógépes szakember, volt CIA-alkalmazott, aki azzal vált közismertté, hogy nyilvánosságra hozott szigorúan titkos NSA-dokumentumokat, amelyekből kiderül, hogy az amerikai titkosszolgálatok széles körben figyelik az emberek mobiltelefon-hívásait és internetes tevékenységét az Egyesült Államokban és világszerte.«

Kép forrása: JOEL SAGET / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nagy Pál
2021. július 23. 19:24
"Bűzös diktatúrák társasága" csak nem a Türk Tanácsra gondoltál zsóti..?
Secnir
2021. július 23. 08:02
nem az a baj bayerrel, hogy rosszindulatú, és tourette-szindrómásként engedik publikálni, hanem az, hogy kifejezetten ostobának nézi az olvasóit, és ráadásul buta is. 1. snowden hogy jön ide? sehogy. snowden, mivel saját nemzetbiztonsági szolgálatának adatait publikálta, hazaáruló. idehaza, ha egy titokszolga megfogna bármilyen titkos kupacot és elmenne vele mondjuk a románokhoz, az is hazaáruló lenne. 2. a szilvásy- és labor-ügy esetében a fidesz, immáron a kétharmad birtokában teljes pályás letámadást indított a két titokszolga ellen - és pofára esett. nem kéne felemlegetni. 3. nem a moszad fejlesztette, a moszadnak semmi köze hozzá 4. összeköti a múlt hét eseményeivel, hogy azért robbant ki a botrány MOST. hát nem. ez kb. 2017-ben robbant ki, és igen, idáig tartott, amíg feldolgozták a magyar számokat is. 5. bayer szerint a CIA is érintett, és az dobta fel a labdát. hát hogyne. a CIA és a Moszad partnerek, nem dobják fel egymás bizniceit, csak úgy. pláne nem egy kelet-európai fityfasz kedvéért 6. a jogállami jelentés nem hivatkozik a pegazusra 7. nem csak azt a három főt hallgatták le, azt a hármat veszi elő a jobboldali média. 8. és igen. amit bayer leírt, az szó szerint visszakövethető a bennfentestől az origon keresztül az öszes jobboldali lapban - és a trollok kommentjeiben. de tényleg szó szerint. ezért buta bayer, mert ezzel kvázi elismerte, hogy ő írja ezeket a faszságokat, és a kesma csak lehozza, illetve kiadja a trolloknak, hogy mantrázzák minden elérhető helyen. nem kell több bizonyíték. +1 zsoca, most mesélj a Black Cube-ról, hogy léptek veled kapcsolatba, hogy lejárasd a ceusokat? +2 zsoca, a pegazus lejárt sztori, most jött hír a Candiruról. erről mit tudsz? ja, semmit, oké. +3 zsoca, szerinted rendben van amúgy, hogy a kormány lehallgat újságírókat? téged nem, mert te "csak" egy publiciszta vagy, de újságírókat? az NSO is elismert a haaretznek, nem kéne tagadni... (vagy nem a haaretznek, ennek most utánanézek, valami rádióműsor volt)
mokány
2021. július 22. 22:31
Big Bráner (Nagy Tesó ) nem tűri a konkurenciát : Lehallgatni , csak az ő csicskáinak ( pl.: CIA ) , szabad .
mokány
2021. július 22. 21:50
A kémkedés a világ második legrégebbi foglalkozása .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik