Bűzös diktatúrák társasága

2021. július 22. 16:12

Bayer Zsolt
Magyar Nemzet
Mi is tudjuk, ki hallgat le itt kicsodát valójában, és kik az igazi gazemberek, kik az ellenségek.

„Azért mégiscsak az a kedvencem, hogy Edward Snowden lett most a hivatkozási alap. Snowden virít a 24.hu meg a 444.hu címlapján – hogy a két legaljasabb és legbecstelenebb »magyar« médiát említsük elsősorban.

Na, de ki is az a Snowden, teljes nevén Edward Joseph Snowden? Nyilván önök is tudják, de azért frissítsük csak fel az emlékezetünket! Snowden jelenleg Moszkvában él – mondom Moszkvában! Putyin rémes diktatúrájában! –, ugyanis ha hazamenne hazájába, az Egyesült Államokba, letartóztatnák, elítélnék, s vagy kivégeznék, vagy élete végéig börtönben ülne. De miért is? Idézet a Wikipédiából:

»Edward Joseph Snowden (Elizabeth City, Észak-Karolina, USA, 1983. június 21. –) amerikai számítógépes szakember, volt CIA-alkalmazott, aki azzal vált közismertté, hogy nyilvánosságra hozott szigorúan titkos NSA-dokumentumokat, amelyekből kiderül, hogy az amerikai titkosszolgálatok széles körben figyelik az emberek mobiltelefon-hívásait és internetes tevékenységét az Egyesült Államokban és világszerte.«

Kép forrása: JOEL SAGET / AFP

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 98 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Aha. Tehát ha a ZUSA csinálhatja, akkor az Viktornak is megengedett.
Avagy a Népszabadság egykori "újságírója" nem erre akart kilukadni???

Válaszok:
Kvasztics Fedor | 2021. július 22. 18:46

Nézve, hallgatva a nemzetközi woke-komcsi sajtót kiadták a kivégzési engedélyt Izraelre és a cél az Abraham egyezmény kiiktatása.Mert a kamu "palesztin" ügy a legfontosabb. Járulékos haszon, ha Orbán is bukik a woke univerzumban.

Ha újságírás mellett valami mást is tesz és a szolgálatok látóterébe kerül. De az is elég lehet, ha egy ismerőse kerül gyanúba, és annak a környezetét térképezik fel.

Snowdwn általánosságban nyilatkozott, nincs már abban a helyzetben mint amikor még volt mit eladnia Putyinnak.

Igen, a kormánynak is megengedett a szabályok szerinti lehallgatás. Ami nem csak a célszemélyre, de a környezetére is kiterjedhet, mert csak így van értelme.

De elég érdekes, hogy 300 magyar érintettből csak 10-15-rő esik szó. a Többivel mi van, ha már lovagolnak a témán?

Akkor miért erőlködtök ennyire? Ezek szerint elsült a fegyver, a Fidesz megbukott, a 2022-es választást behúzzátok. Dőlj hátra, pihenj, és ünnepeld a DK választási sikerét!

A nyugat európai telefonokra viszont, milyen érdekes, a marokkóiak telepítettek kémprogramot. Nahát, ki gondolta volna, hogy ezt is lehet. De akkor miért nem lehetséges, hogy a magyar telefonokra is idegenek telepítettek, hogy aztán legyen mit megtalálni. Sokszínű ez a dolog, ne ragadjunk le csak az egyiknél.

Zsolt!

Szólj Viktornak, hogy kevés, amit csinálnak, nulla a tömegkapcsolat, már Téged sem olvasunk, a szar már a fejünk fölé borul.......Ja, csináljatok már egy rádiót, fogadjatok fel egy profi zsidó kommunikációs szakembert, már tíz alá esett a hallgatottságotok.......

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés