A kormány nem megvédi, hanem pajzsként használja a gyerekeket

2021. július 22. 12:19

Bogatin Bence
Mérce
A témát szabadkártyaként használják fel a nyílt uszításhoz.

„Amit a Fidesz a gyerekekkel éppen csinál, az nagyjából olyasmi, mint James Cameron Titanicjában az a jelenet, ahol az első osztályon utazó dúsgazdag acélmágnás a hajó süllyedése közben egy idegen kisgyermekét a sajátjának hazudva, felkönyörgi magát az elsődlegesen nők és gyermekek számára fenntartott mentőcsónakok egyikére, ezzel mentve a saját irháját.

Ezzel egyáltalán nem azt akarom implikálni, hogy a Fidesz hajója általában véve süllyedne, szerintem erről nincs szó. Csak arról van szó, hogy a Pegasus-botrány által előidézett vészhelyzetben vagy legalábbis pánikban a kormánypárt  az általuk „gyermekvédelemnek” nevezett tematikába kapaszkodik, mentőövként. A témát szabadkártyaként használják fel a nyílt uszításhoz, gyűlöletkeltéshez, a népszerűségük növelése érdekében.

A gyermekek felhasználása politikai kampányokban nem újszerű, Magyarországon sajnos kifejezetten gyakori probléma. Nem ismeretlen jelenség, amikor politikusok óvodákban, iskolákban parádéznak, gyerekeket vezényelnek ki egy-egy eseményre, hogy aztán ott videókat készítsenek, fotózkodjanak velük. Egyszer még magát Orbán Viktort is megbüntette ezért a Nemzeti Választási Bizottság, amin később a miniszterelnök jót humorizált.

Valami ilyesmi történik most is, csak a politikai pedofíliának nevezett jelenség országos méretet fog ölteni:

a gyermekek védelméhez kapcsolódó, jóhiszemű reflexekre bazírozva tekerik majd egyre feljebb a szexuális kisebbségek elleni gyűlöletkeltést, ami persze részben a közelmúltban elfogadott homofób propagandatörvény esetében is megtörtént már.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 55 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az LMBT utánpótlásának egy részét a 'cukros bácsik' és propagandájuk által megrontott gyerekek szolgáltatják. Ezt törvényi beavatkozással is gátolni kell.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés