A politikai pedofília napja – a kormány „gyermekvédelmi népszavazásáról”

2021. július 22. 10:41

Stumpf András
Válasz Online
Népszavazni nem megyek majd. Hiszen a kormány nem akar megvédeni egyetlen gyereket sem, csupán eszközzé, hivatkozási alappá tette a kiskorúakat.

„A gyerekeket mindenki szereti. Nem, itt most nem azokról a Fidesz-környéki alakokról lesz szó, akik kicsit túlzottan is, több tízezer pucér fotót tárolva róluk. Ők szerencsére kevesen vannak, megvédi őket a Párt népszavazás nélkül is, titokban tartja a mocskaikat, amíg lehet, aztán megússzák félmilliós büntetéssel. Most azokról a milliókról van szó, akik normálisan szeretik a gyerekeket. Mivel lehetne hatékonyabban hergelni, mint hogy egyenesen a gyerekeinket támadják valakik? Ki ne menne csatába a gyerekéért?

Én mennék.

Népszavazni meg nem megyek majd. Hiszen a kormány nem akar megvédeni egyetlen gyereket sem, csupán eszközzé, hivatkozási alappá tette a kiskorúakat egy ronda hatalmi játszmában. Ha van politikai pedofília, hát ez az. Mert mégis hogyan nevezzük, amikor a politikus a saját vágyai kielégítése céljából kiskorúakat használ, tárgyiasít? Ez történt pedig, bizony, amikor Orbán Viktor ma bejelentette: »gyermekvédelmi népszavazást« kezdeményez.

Nem kell hozzá sasszem, hogy észrevegyük: keretezi a kémbotrányt, amely ha meg nem is rengette a székét tegnap, mindenképp kínos azért.

Mégiscsak echte diktatúrák meg erősen szépséghibás demokráciák oldalán tűnt fel, mint aki lehallgattatja vélt politikai ellenfeleit. Cáfolni nem tudta a dolgot, nem is cáfolta – ilyenkor kell újrakeretezni a történetet. A hívek számára eladhatóvá tenni, feloldani a kognitív disszonanciát. Erre pedig ez a népszavazási kezdeményezés tökéletesen alkalmas. Tele van a világsajtó a magyar kémbotránnyal és a szintén botrányos, melegellenesre hangolt magyar pedofiltörvénnyel? Igen, ezt mindenki látja. A megfejtés tehát: Brüsszel azért támadja Magyarországot, mert mi meg akarjuk védeni a gyerekeinket a nemváltó műtétektől.

Na most, a helyzet az, hogy nem csupán a kérdésekbe foglalt állítások hazugságok egytől-egyig – mindjárt végigvesszük őket. Papírköztársaságunk egyik elvileg jelentős intézményét is megerőszakolja a kormány úgy mellesleg. Másodjára. Visszaeső pedofil módjára. A népszavazás intézménye ugyanis nem erre való. Az – mielőtt kiherélték volna, gyakorlatilag lehetetlenné téve, hogy rendeltetésének megfelelően használhassa a nép – arra (volt) való, hogy ha a parlament nem akar foglalkozni egy üggyel, amely viszont a nép számára húsbavágó, akkor a nép elérhesse, hogy mégiscsak kénytelenek legyenek foglalkozni a kérdéssel a nemzet templomának vízprédikálói. Hogy tárgyalniuk kelljen róla, urambocsá’ jogszabályt kelljen alkotniuk a témában.”

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 322 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Stumpf úr!
Már megint pénz érme feldobással született meg ez az ötlet?
Önt nem hallgatták le? Nem voltak kíváncsiak, hogy milyen bugyit hord?

"Népszavazni meg nem megyek majd."

Ez valami szójáték akart lenni? Mert mintha törné kicsit a magyart.

,, ha a kormányt egy hangya fasznyit is érdekelnék a pedolfilok akkor Kaleta nem úszta volna meg egy félmilliós büntivel. ,,

Csak az igazságért.

A büntetést nem a kormány szabta ki, hanem a bíróság.

A büntetés nem félmillió, hanem ,, egy év (két év hat hónapra) felfüggesztett börtönbüntetés és 540 ezer forintos pénzbüntetés,+

A buzik, a nemzet, az ország jövőjének, gyermekeinknek ellenségei, gerinctelen férgek, politikai kaméleonok, megvásárolható tizedrangú firkászok, mint te, otthon maradnak.

Válaszolj igennel, vagy nemmel: akarod-e, hogy a már meglévő nyugati minták példájára nálunk lehetővé tegyék, hogy kiskorú gyerekeket torzóvá operáljanak? Nem kell a duma, a körítés, igen, vagy nem?

Stumpf erre nem askar konkrét választ adni.

Mi az, ami már megvalósult Magyarországon? Nagyon hülye logikával állsz elő. A szavazás arról szól, hogy ami már megvalósult az általatok imádott nyugaton, az ne valósulhasson meg nálunk. Erről szól gyermekvédelmi törvény, ami tiltja a nemátalakító műtétet, ezt támadja szankciókkal az EB, az EP, és erre a támadásra kér társadalmi választ a népszavazás. Persze ilyenkor nem jut eszedbe a demokrácia.

Ide tennéd a nemátalakító műtétet tiltó jogszabályt? Mikor hozták meg?

Legalább egy ellenzéki portálnak hidd el, hogy most született meg a tiltás.

https://www.nyugat.hu/cikk/nem..

Az alábbi portál is arról ír, hogy ellehetetlenítik a nemváltó műtéteket. Tehát eddig nem volt tiltva.

https://www.nyugat.hu/cikk/nem..

Próbálj megnyugodni, mert idegességedben pontatlanul fogalmazol. A népszavazás végeredményét, az abból következő törvényt három évig nem lehet megváltoztatni.

Kértem már tőled az idevágó eddig is tiltó jogszabályt. Elmondanád egyébként, hogy a gyermekekről szóló törvényben hol szabályozzák a felnőttekről szóló kérdést? Aki nagykorú, az azt tesz magával, amit akar, legfeljebb, ha nem jön be, akkor úgy járt.

Pedig csak egy pénzt kéne feldobnod. Még azt sem? Ha nem, hát ne pofázz!

Másodikban hiányoztál, amikor a tanító néni azt mondta: gyerekek, nincs hülye kérdés, csak hülye válasz van?

"a kormány nem akar megvédeni egyetlen gyereket sem,"
Hm.
Ezek szerint a kormány rázúdítja az lmbtq-sokat, buzikat, gendereseket, pedofílokat az iskolákra, a gyerekekre.
Ha Stumpf szerint, nem akarja megvédeni, akkor csak ez az egy lehetőség maradt.
Ahhoz képest, hogy OV 5 kérdésben éppen megvédi, arra utal:
ez a Stumpf is megbolondult - végre.
Mert ez a megbolondulás: szándékos, ezért írom, végre teljesült az óhaj: immár Stumpf András is: bolond lett.
Vagy csak egyszerűen: szemét a bal-libből, ami viszont, tekintve, hogy ballib: nem meglepő.

A Medgyessy alatt kinevezett Kaleta, ha ma ballib kormány van, akkor ezekben a napokban éppen a Bahamákon lenne követségi sokadik ember, eldugva minden és mindenki elől.

Na menj a fenébe, Stumpf!
Konkrétan a MÁSODIK mondatban már egy ordasat hazudtál, agit-prop célzattal. "Fidesz-környéki" - egy kormányokon átívelő karrierdiplomata (!).

Ez a Népszabadság, HVG, 444 stb. szintje.

Utóirat: Végigolvastam. Nem, ez a Népszabadság, HVG, 444 szintjét is alulmúlja. Egy förmedvény. Egy debreczenijózsefizmus/elekistvánizmus. Amikor a túloldalról jött skribler még túl is kompenzál...

Pontosan.
Az is milyen már, hogy a Fidesz nyakába varrja, hogy mekkora büntetést kapott Kaleta a BÍRÓSÁGTÓL...

... gyomorforgató ez az írás, pláne tudva, hogy még pár évvel ezelőtt miket írt.
Mára meg legyártott magából egy Németh Péterbe oltott Juszt Lászlót.

Hat nem tudom... legutóbb egy hasonló népszavazáson pofára estetek (akkor is ha nem lett érvényes a népszavazás)... kb. ugyanez a műsor ment, minek erről népszavazni... kamunépszavazás... nincs is szó kötelező kvótáról... nem megy el senki, érdektelenségbe fullad... kudarc stb.

Eredmény?
44%-os részvétel (kerekedtek is a szemek az ATV stúdiójában), ami egészen egyértelműen megadta az alaphangot a 2018-as kétharmadhoz...

Buziként Te hová sorold magad?

Megértem, hogy buziként megsértődtél a gyermekeinket védő kormányra.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés