Annyi mindenben lehetnénk világszínvonalúak

2021. július 21. 19:15

Fizethetnénk euróval, mint az EU legsikeresebb országai.

2021. július 21. 19:15
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Lehetne világszínvonalú oktatási rendszerünk, mint Finnországban: a diákok kreatív énjét fejlesztő oktatással, megfizetett tanárokkal, és persze a tanításhoz rendelkezésre álló modern, digitális eszközökkel. Vagy lehetne világszínvonalú egészségügyünk, mint például Ausztriában: megfelelő számú és tudású, megbecsült orvossal és ápolóval, felszerelt rendelőkkel és kórházakkal, modern szolgáltatásokkal. Vagy lehetne világszínvonalú valutánk, és fizethetnénk euróval, mint az EU legsikeresebb országai: minden egyes magyar gazdagabb lehetne, és végre ott lehetnénk az Európai Unió gazdaságát és jövőjét meghatározó országok asztalánál.

De ahogy ez a hét is megmutatta, a magyar kormány kizárólag a kémprogramok területén törekszik világszínvonalra: mert világszínvonalon akarja lehallgatni a saját állampolgárait, a nemzet ellenségeinek bélyegzett újságírókat, diákokat, civileket, üzletembereket és ellenzéki politikusokat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BobbyBacsi
2021. július 24. 02:27
Görögben is euró van te faszkalap aztán hogy letérdelt?
Öreg Palóc
2021. július 23. 08:54
Csaxólok Andrescu Negru-Gyor, hogy vannak egyáltalán nem sikeres országok is szép számmal, akik euróval fizetnek ! Nem igazán szeretnénk az ő adósságaikat is magunkra vállalni.
vikiva
2021. július 22. 22:51
"Fizethetnénk euróval, mint az EU legsikeresebb országai." Főleg mikor Gyurcsany elvtárs az országot a csőd szélére vitte kormányzasa alatt, elszegényitve , eladósítva Magyarországot . Ha nem Orbán Viktor , akkor az ország rég elveszett . Az Ő gazdasági politikájának köszönhető , hogy Magyarország sikeres . Momentumos okosság
akiaki
2021. július 22. 21:43
Angliára gondolsz, vagy Norvégiára?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik