A Pegasus elszabadult

2021. július 21. 15:32

Bayer Zsolt
Magyar Nemzet
Az ürgebőrbe kötött és a Dunába hajított kémjelentés ehhez képest röghöz kötött szocialista realizmus.

„Ezen »hír« megjelenése előtt azt tudhattuk meg ugyanezektől az »újságíróktól«, hogy a Pegasust kizárólag kormányok vásárolhatták meg, ugyanis a gyártó cég úgy döntött, kizárólag kormányoknak adja el. Rendben van, ezt értjük. Vagyis első olvasatban a marokkói kormány megvásárolta a Pegasust az izraeli cégtől, majd a titkosszolgálata ráállt a francia elnök, Macron telefonjára. Aha. Ezen a ponton adjuk is át a szót egy másik, a 444-hez nagyon hasonló státusú lapnak, a 24.hu-nak, amelynek tulajdonosát állítólag szintén megfigyelték. Ők ezt írják:

»Mindenesetre az NSO (a Pegasus gyártója – B.Zs.) eleve tagadta, hogy bármelyik ügyfele is szemet vetett volna Macron mobiljára. Márpedig a Zeit és a francia Le Monde közös nyomozása szerint az elnök telefonszáma ott volt a listán. A marokkói titkosszolgálatok mintegy tízezer telefonszámra fenték a fogukat, ebből száz szám a +33-as előhívóval kezdődött, magyarán francia szám volt. Több számhoz tartozó telefont is megvizsgált a nemzetközi újságírócsapat, amiken a Pegasus nyomait találták meg.«

Fenti sorokból leginkább azt érdemes megjegyezni, hogy a világ jelenleg legfejlettebbnek mondott kémprogramja után a Die Zeit és a Le Monde »újságírói« »nyomoznak«, és természetesen nyomozásuk eredményeképpen simán megszerzik a marokkói titkosszolgálat tízezres telefonszámlistáját, rajta Macron számával. Majd – figyelj! – több telefont is »megvizsgál« a »nemzetközi újságírócsapat«, s a telefonokon meg is találják a Pegasus nyomait.

Az ürgebőrbe kötött és a Dunába hajított kémjelentés ehhez képest röghöz kötött szocialista realizmus. És ami a leggyanúsabb: a gyártó (NSO) tagadja, hogy bármelyik ügyfele Macron telóját b…kurálta volna. Sőt, a 24.hu rátapint az ügy még gyanúsabb pontjára, imigyen: »Mindenesetre árulkodó a marokkói kormány válasza, ami kategorikusan visszautasította a vádakat, valamint a megfelelő intézkedések meghozatalával fenyeget.«

»Mindenesetre árulkodó« – ez a kedvenc fordulatom. Tehát a gyártó azt mondja, nem volt ilyen, a megvádolt tagadja az egészet, bizonyíték sehol, de a »nemzetközi újságírócsapat« kinyomozta. S különben is: tudjuk, hogy aki tagad, bűnös. Aki nem gyanús, az a leggyanúsabb. Virág elvtárs feltámadt…”

Kép: illusztráció (pixabay)

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 145 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Engem hosszú évek óta megfigyel a microsoft, a google, a yahoo, a vodafone, a sok applikáció, a sok program amiket futtatok.
Mind hazatelefonál, frissít és mind legális. A gépemen lévő spywarek, malwerek, vírusok nem legálisan de feltehetően ugyan ezt csinálják.
Ebben a digitális világban nem lehet elbújni. Lehet próbálkozni a hagymával is, de akkor meg rád áll a moszad meg az nsa is.
Nem kell semmilyen internethez hozzáférő eszközt használni, se pct, se telefont. Nincs digitális biztonság.
Ez van.
Ez a lehallgatás ügy egy nagy lufi.

Ti most az egész világ titkosszolgálati munkáját készültök górcső alá venni, megreformálni, jól értem?
Mondhatom, jó nagy fába vágtátok a fejszét, csak az nem világos, mi is a célotok ezzel? Illetve, mit akar az újságíróhad, az Amnesty stb. Direkt vennék át a hatalmat, vagy választásokat is megkockáztatnának? Egy kékcédulásat talán?

Itt bicsaklik meg az egész pónilovas sztori, hogy az olvasóknak kell eldönteniük, kinek hisznek. Tehát nem tények vannak, hanem szuggerálásra, meggyőzésre megy ki a játék.
Bezzeg az öszödi beszédben Gyurcsány milyen szépen csokorba foglalta az egész credoját, ott volt feketén-fehéren, hogyan hazudták végig a ciklust, milyen kurva, férges ország ez, hogyan igazítják el a nagy újságok főszerkesztőit, ne szisszenjenek fel minden kis reformra stb.

A liberalizmus állapota 2021-ben:
A tagadás beismerés, avagy guilty until proven innocent.

Panyi Szabolcs egy pedofil.
Tagadja? Akkor bűnös.

Beindult az izraeli Moszad úthenger. Hamarosan egyeseknél lesz vékonyfosás.

,,Az Axios hírportál értesülése szerint Izrael kárelhárító bizottságot állít fel az NSO kémszoftverének ügyében kitört megfigyelési botrány kezelésére, amelyben részt vesznek a védelmi iparág exportengedélyeiért felelős honvédelmi minisztérium, a külügyminisztérium, az igazságügyi minisztérium, a külföldi hírszerzést végző Moszad, a katonai hírszerzés, illetve más ügynökségek képviselői.,,
https://24.hu/kulfold/2021/07/..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés