Szervusztok, gyerekek! Ma az emberi testről fogunk tanulni

2021. július 20. 12:18

Rákay Philip
Facebook
Aki férfi, az lehet nő, aki nő, az lehet férfi, sőt, hímnős is lehet bárki.

„PROGRESSZÍV BIOLÓGIAÓRA

Szervusztok, gyerekek! Ma az emberi testről fogunk tanulni.

Nyissátok ki a hivatalos tankönyvet. Nézzétek ezt a két képet! A konzervatívok szerint ez itt férfi, ez itt meg egy nő. Szerintük ez biológiai tény. Szerintünk viszont ez nem tény, hanem lehetőség.

A konzervatívok szerint az a tudományos megállapítás, hogy egyes emberi egyedeken eggyel több lyuk van, mint másokon. Nagy tudomány, mondhatom. Lyukat bármikor lehet vágni, vagy befoltozni. Aki férfi, az lehet nő, aki nő, az lehet férfi, sőt, hímnős is lehet bárki, mi több, akár gendersemleges sárkányt operálunk belőled, ha azt akarod.

Varrhatunk harmadik fület, lehet négy lábad, és miért ne, lehet szárnyad is, ha azt akarod. Igen, Pistike, természetesen lehetsz denevérember vagy pókember is. Nem, Amerika Kapitány nem lehetsz, az kirekesztő, megsérted a világ összes többi kontinensét. Vagy lehetsz, ha négernek operáltatod magad. A Fekete Amerika Kapitány az jó.

Jól van, Juliska, mostantól Jancsinak szólítunk. Szeretnél nemváltó műtétet is? Nem, apáék nem szólhatnak bele. Nincs joguk helyetted dönteni. Minden jogukat eljátszották akkor, amikor férfiként és nőként összeházasodtak, micsoda maradi felfogás, tudom, hogy nem tehetsz róla... De majd átneveljük őket is, ne aggódj. Mennek táborba, egy életre megtanulják, hogy a szivárvány szabaddá tesz.

Tudjátok mit, gyerekek, inkább égessük el ezeket a náci tankönyveket! Most pedig tegyétek fel a szivárványos szemüveget, ugye, hogy így sokkal szebb a világ? Holnaptól csak azokat a filmeket nézhetitek, amiket mi mutatunk nektek.

Azért az olvasást se hanyagoljátok el, házi feladatként mindenki tanulja meg a Meseország mindenkié című könyvet. Kívülről!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 19 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés