Szakértő: Egy jól behatárolható kör a politika mocsarába akarja lerántani a titkosszolgálatokat

2021. július 19. 17:37
Horváth József titkosszolgálati szakértő szerint a nemzetbiztonsági szolgálatok a hatályos törvények alapján végzik a munkájukat.

Az állítólagos megfigyelési ügy kapcsán megszólaltatta a Magyar Nemzet Horváth József titkosszolgálati szakértőt, aki kifejtette: véleménye szerint a nemzetbiztonsági szolgálatok a hatályos törvények alapján végzik a munkájukat. „Magyarországon senkit nem figyelhetnek meg bírói, valamint igazságügyi miniszteri engedély nélkül” – szögezte le. Hangsúlyozta az is:

rendkívül káros az a folyamat, amellyel egy jól behatárolható kör a politika mocsarába akarja lerántani a rendvédelmi szerveket, a titkosszolgálatokat”.

Horváth József teljesen természetesnek tartja, hogy a technika fejlődésének köszönhetően rendre új termékek jelennek meg a piacon, amelyekből értelemszerűen a magyar állam is vásárol. Megjegyezte: ez elmondható a világ legtöbb titkosszolgálatáról.

Kétségeinek adott ugyanakkor hangot, hogy egy csúcstechnológiát képviselő izraeli fejlesztésű kémszoftver bármilyen nyomot hagyhat a telefonokon.

Soroshoz köthető szervezetek az állítólagos megfigyeléses ügy mögött
Az állítólagos megfigyelésről szóló cikket összefogó Forbidden Stories fenntartója a Global Investigative Journalism Network nevű szervezet, ami több a Direkt36-hoz hasonló portált  finanszíroz. Global Investigative Journalism Network nevű szervezet egyik fő szponzora a Soros Alapítvány, vagyis az Open Society. 

Nyitókép: YouTube

Összesen 114 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A világ lezüllesztésének 16 szemét bűnözője sajnáltatja magát, mártírok ők...
Az egész egy, a provokációk sorából, nevezetesen, amit Soros-üstben főznek ki, CIA-támogatással.
Ott buktak meg a provokációval, hogy az ügy kirobbanásakor azonnal belengettek egy hatalmas hazugságot, mintha varga Judit tudott volna valamiféle "sáros, szennyes" lehallgatási ügyről, ezért elhíresztelték, hogy töröltette azt a célzatosan kitervelt kérdést - amely nem, véletlenül hangzott el - hogy "engedélyezne-e hasonló visszaélést?"
AMIBŐL EGY SZÓ NEM IGAZ - és ezért nyilvánvaló a Soros-CIA-
szál.
Ezzel buktak meg, mert:
"Az EUrologus kérdésére Varga Judit határozottan cáfolta, hogy azt kérte volna a Le Monde című laptól, hogy az erre vonatkozó kérdést és a választ töröljék az interjúból. Varga Judit kijelentette, hogy a neki ellenőrzésre megküldött szövegben benne volt a kérdés és a válasz is, a szöveget ezzel együtt jóváhagyta. Sem ő, sem a más a minisztériumban nem fogalmazott meg olyan kérést, hogy ezt nem közölhetik, mint ahogy az interjúban benne is volt ez a rész."
TEHÁT AZ EGÉSZ EGY KITERVELT, FELÉPÍTETT PROVOKÁCIÓ VOLT, HASONLÓ, MINT A PUSKÁS ARÉNÁBAN TOBZÓDÓ MAGYAR RASSZIZMUS...

Szerintem a helyzet az, hogy itt már nem egy tyúklopásról van szó, ezért össze kellene fogni azoknak az országoknak, kormányainak, akiket a téma érint, bevonva az INTERPOL-t ki kellene vizsgálni honnan szerezték be a listákat, kik és hogyan működtek közre, kik vannak a háttérben.
Ugyancsak a vizsgálat tárgyát kellene képezni, hogy a telefonok vizsgálatát ki és hogyan végezte, mit tartalmaznak a vizsgálat során készített dokumentumok, jegyzőkönyvek.

Mindezek megtörténte után lehetne választ adni, hogy valós történetről van szó, vagy csak valamilyen szervezet a kormányok, országok buktatását akarják előkészíteni. Még az is lehet, hogy valakik a hatalom kizárólagos megszerzésére törekszenek.

Elolvastam a linken található írást, amely alátámasztja a korábbi véleményem, mely szerint nemcsak kormányok juthattak hozzá a szoftverhez.

Az általad linkelt szöveg is alátámasztja az általam - Berecskereki 2021. július 19. 18:25 - szükségesnek tartott vizsgálat lefolytatását és a közreműködők felelősségvállalását. Ebbe beleért a médiát is.

,,le kell tojni az egészet. Műbalhé.,,

Nem szabad hagyni. A végére kell járni és fel kell deríteni a részleteket, a valós történetet az összes mellékszállal.
Amennyiben ezt a magyar kormány nem kezdeményezi rá fog égni.

Válaszok:
OberEnnsinnen | 2021. július 20. 6:39

Tehát egy nyíltan balliberális, a regnáló magyar kormányt minden fórumon támadó, Soros-szervezet mondja meg az EU-nak, hogy ki ellen kell kótelezettségszegési eljárást indítania.
Ez a liberális demokráciafelfogás.

Végre, te is belátod, hogy be kell fejezni az úriemberkedést.
Mert akkor ránk égetnek mindent, de szó szerint: mindent.
Jó lenne, ha ezt fentebb is elfogadnák végre...

A megfigyelést engedélyezhetné egy olyan személy is, akitől várható objektiv döntés.
Igen, Vadai Ágensre gondoltam.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés