Nagyon próbálkozik a „nemlétező” Soros-hálózat

2021. július 19. 8:56

Deák Dániel
Facebook
Már egyenesen azt sugallják, hogy Orbán Viktor személyesen hallgatja le izraeli kémszoftverrel az ellenzéki újságírókat és politikusokat.

„Nagyon próbálkozik a »nemlétező« Soros-hálózat: már egyenesen azt sugalják, hogy Orbán Viktor személyesen hallgatja le izraeli kémszoftverrel az ellenzéki újságírókat és politikusokat.

A hálózat jól összehangoltan működik: a The Guardian vasárnap délután 5-kor megírja a »nagy sztorit«, alig telik el egy óra és a Telex-444-médiabirodalom (a képen látható Panyi Szabolcs vezetésével, aki a hírek szerint kitűnő CIA-s kapcsolatokkal rendelkezik) már szintén publikálja az előre megírt lejáratócikkeket a témában. A Soros-féle 444-en eddig már 6 (sic!) cikk jelent meg a témában, de az ellenzék sem pihen, már a nemzetbiztonsági bizottság összehívását követeli. És még csak reggel 9 óra lesz!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 138 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Aki pedig nem szavazta meg a gyermekvédelmi törvényt, az mind pedofil.

Várd ki a végét, mert úgy ugrottál rá, mint a mentős Atinára!

És nem először! Már a bajai videó is hogy lebuktatta! Személyesen vásárolta a szavazatokat!

Még egy gondolat: mi van akkor, ha érthető és védhető okokból (nemzetbiztonság) a hatályos jogszabályok alapján eljárva külföldi titkosszolgálatok ügynökeit hallgatták le az erre kijelölt szervek? És ezek az ügynökök "véletlenül" éppen baloldali publicisták, vagy Soros-féle NGO-k aktivistái is.

30 nick-kel? Nem hiszem.
De lehet újra indulni, elvtárs: X.

ami nagyon próbálkozik az a kormánypropaganda.

- soros-hálózatként próbál lefesteni egy nemzetközi oknyomozó újságíró-csoportot (aminek panyi szabolcs és a dirket36 is tagja, és már a panama-iratok feldolgozásával is foglalkozott https://hu.wikipedia.org/wiki/.. )

- nevetségesnek próbálja beállítani azt, hogy orbán viktor foglalkozna hírszerzési ügyekkel

- és úgy általában: elhallgatja az ügy részleteit

Mivel nincsenek közvetlen bizonyítékok, hogy a megfigyelések, lehallgatások egyes országokban a kormányok megrendelésére történt még az is feltételezhető, hogy valamilyen más szervezet végezte, végeztette. A cél az lehetne, hogy lejárassák, megbuktassák azokat a kormányokat, amelyek számukra nem megfelelőek. Minden esetre indokolt lenne az ügy kivizsgálása és annak megállapítása, hogy ki/kik állnak a lehallgatási ,,botrány,, mögött. Továbbá milyen célzattal történt. Amíg erre egyértelmű válasz nem adható, csak feltételezgetések vannak, addig szerintem kacsa az egész.

Néhány idézet:

,,A kutatás szerint közvetett bizonyítékok vannak arra, hogy a megfigyelések mögött a magyar állami szervek állnak.,,
https://hvg.hu/itthon/20210718..

,,A kutatás alapját egy 50 ezer telefonszámot tartalmazó adatbázis képezte, amelyhez a Forbidden Stories nevű tényfeltáró újságírói hálózat és az Amnesty International jogvédő szervezet jutott hozzá.

A nemzetközi tényfeltáró csapat birtokába jutott adatokból nem derült ki egyértelműen, hogy ki vetett be a kémszoftvert, azonban a lap szerint több körülmény is arra utal, hogy a magyar hatóságok használták a programot magyar célpontok ellen.,,
https://hvg.hu/itthon/20210718..
Még kapcsolódó cikk: https://forbes.hu/uzlet/korman..

Válaszok:
emhem | 2021. július 19. 12:03

,,A webhely nem érhető el

Mást hazudj!,,

A webhely elérhető. Földi László: Orbán Viktor titkosszolgálati célpont Trump és Netanjahu után?
,,"Az ellenzék kezében vannak olyan csoportok, amelyek rendelkeznek lehallgató technikával. Darabja 500 millió forint, legalább 8 van belőle, és a laptopon lévő információkat, valamint a mobiltelefonforgalmazást hallgatja le." - mondta el az Ultrahang Hírmustra című műsorában Földi László biztonságpolitikai és titkosszolgálati szakértő, akivel arról beszélgettünk, hogy Obama tanácsadója szerint Orbán Viktor ellen is a Trump és Netanjahu receptet kellene alkalmazni.,,

Mást hazudj!

közvetlen bizonyíték arra sincs, hogy a nap közepében meleg van.
de a rendelkezésre álló adatok ismeretében nehéz más következtetésre jutni.

Nem egy óra, egy perc!
"A hálózat jól összehangoltan működik: a The Guardian vasárnap délután 5-kor megírja a "nagy sztorit", alig telik el egy óra és a Telex-444-médiabirodalom _..._ már szintén publikálja az előre megírt lejáratócikkeket a témában. "

Angol idő szerint 17:00, az itt 18:00, 18:01-kor jött ki az első telexes cikk. De semmi sem utal arra, hogy létezne bármiféle hálózat, nemhogy még egyeztetnének is...

ne haragudj, de ez nevetséges.
szerinted az offshore adócsalás (1) jobboldali-konzervatív dolog?
az azeri és a szaudi diktátor, vagy a marokkói iszlamista kormánypárt (2) jobboldali-konzervatív?
az obama-kormány idején kitálaló és disszidáló snowden (3) a liberális agendát tolja?

miért nem tájékozódsz mielőtt hülyeségeket beszélsz?

(1) a panama-iratok témája
(2) akik még érintettek a pegasus-botrányban
(3) aki szerint a pegasus-botrány az év botránya

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés