Kinek a felelőssége, ha öngyilkos lesz egy fiatal leszbikus lány?

2021. július 19. 11:56

Perintfalvi Rita
Felszabter.blog.hu
Mert nem bírta tovább elviselni az őt leszbikusként évek óta érő sorozatos bántalmazást.

„Krisztina Réka egy fiatal magyar lány, aki nemrég öngyilkos lett, mert nem bírta tovább elviselni az őt leszbikusként évek óta érő sorozatos bántalmazást. Nemcsak az iskolatársai kegyetlenségétől szenvedett rengeteget, hanem még hittan tanára is aktívan részt vett abban a bántalmazó folyamatban, aminek az eredménye egyfajta lélekgyilkosság. Ugyanis a verbális, spirituális, fizikai bántalmazás, ha a testet nem is öli meg, a lélek egy darabját egészen biztosan meggyilkolja. Hiszen ki képes arra, hogy egy foszlányaira szaggatott lélekkel éljen?

Véleményem szerint az ilyen és ehhez hasonló tragédiák sorozatát fogja okozni a magyar kormány nemrég bevezetett melegellenes törvénye, ami nem engedi meg, hogy a gyermekek és serdülők megismerhessék, megérthessék és nyitott szívvel elfogadhassák azon társaik másságát – mondjuk inkább úgy, ahogy Krisztina Réka édesanyja mondta – különlegességét, akik elütnek a többségtől. Holott a másmilyennel, a különlegessel való találkozás megnyitja a határainkat, gazdagít és inspirál, ha nem félünk tőle. Gyermekeinket és fiataljainkat mindig többé és nem kevesebbé teszi, ha meg tudják érteni azt, ami tőlük eltér. Legyen szó akár másmilyen gondolkodásról, másmilyen világnézetről vagy éppen másmilyen szexuális orientációról.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 198 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Rémhírterjesztés, amit művelsz! Az a lány szerelmi csalódásában akart öngyilkos lenni.
Nem ő az első és nem is az utolsó. Az, hogy leszbika volt, mellékes szál.

Tuggyuk, tuggyuk. Ha a Patás nem lenne, mindenki szabadon buzulhatna, ráadásul büszkén. Az öngyilkosság nem létezne, legfeljebb a gonosz náczik körében.

Ez a nő egy rohadék, élősködő pondró.

Perintfalvi Rita a kiragadott esetek mestere. A katolikus egyházat lejárató papi pedofília is ilyen ügy volt, amivel segített a liberális oldalnak az egyházellenes kampányában. Rita ezért nem átvitt értelemben kapott ezüsttallérokat- a könyvén keresztül fizették ki. Mellesleg a gyerekekkel hivatásszerűen foglalkozók között a papokra a legkevésbé jellemző az abúzus. A muszlim migránst nem lehet itt űberolni, de ritus nyugodtan elemezhette volna más vallások hozzáállását a pedofíliához: imámok-rabbik olyan laza 100-as, tízes szorzó esetszámot tekintve.
Most az öngyilkos leszbi esete. Könnycsepptörlés után kérdezném ritust: mondjuk Angliában, vagy Svédországban mennyi leszbikus csaj lesz öngyilkos? Ott ritusnak rózsaszín a társadalom, be- és elfogadók.
Szóval a leszbikusság a lélek megroppanásának egyik tünete- persze hogy a torz lelkek között több lesz az öngyilkos- nem kell hozzá ideológiát gyártani...

Esetleg nem lehet többet is bekarikázni?

Jól mondta Totó, a te felelősséged is!

A tiétek.
A tiétek, mert nélkületek valószínűleg eszébe se jutott volna, hogy leszbikus.
(nem, drágáim, nem születik ilyennek. a HAJLAM öröklődik - ha öröklődik-, a többi a környezet dolga. És tudjátok hány kislány állítja magáról divatból, hogy leszbi?! Csak mert ez most menő?!?!? HÁNYOK TŐLETEK!)
A tiétek, mert elzártok előle minden orvosi segítséget, ami ezt a diszfunkciót megszüntethetné.

Rengeteg olyan esetről hallottam, amikor a "nemváltó műtétet" évekkel később mély depresszió, esetleg alkoholizmus, öngyilkosság követte - talán az esetek 80%-ára jellemző.
Perintfalvi kit fog felelőssé tenni, ha egy évtizeden belül _tízezrével_ következnek be a nemváltást követő öngyilkosságok?

Ez a cikk egy remek példa.
Arra, hogy miért ne menjenek megélhetési hazugok a gyerekeinkhez.

Ezt a köpködősdit el sem hiszem, hiszen ahogy az itteni commentekből is látszik, - olvastam párat nem a történet kapcsán - a fiúknak, férfiaknak bejön, ha látnak egy leszbipárt már, ha nem 100 kilósak.
Egy puszi miatt biztos, hogy nem csinálnak ilyeneket.

Ez a Perintfalvi mindent benyal amit csak elé tesznek. Nem tudom, hogy mi van az esze helyén. Talán káposztalé?

Te meg miféle marhaságokat hordsz itt össze? :)))

Krisztina Rékát halálba üldözték mert leszbikus volt. Ha így megy tovább a szivárványos propaganda, meg is fordulhat a dolog, ha hagyjuk.

Én ilyen bulikban szerencsére nem jártam. :)

A külföldi média viszont átveszi és ez is a céljuk.

Szerintem is, de nem akartam vitatkozni vele. Próbáld ki!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés