Fideszes provokátorok gondoskodtak a hangulatunkról Békéscsabán

2021. július 14. 9:30

Dobrev Klára
Facebook
Egy kis zenével vagy pár ócska szólammal nem lehet elhallgattatni minket.

„Tegnap este Békéscsabán zártam a napom, méghozzá egy igazán forró hangulatú fórummal. A nagy hőség mellett a fideszes provokátorok is gondoskodtak a hangulatunkról, na de egy kis zenével vagy pár ócska szólammal nem lehet elhallgattatni minket. Sőt, ilyenkor még nagyobb lendülettel beszélek Magyarország helyéről az Európai Unióban, vagy arról, mit teszünk majd azokért, akiknek még a mindennapi élet is komoly kihívás. És érdekes módon, amikor Mészáros Lőrinchez és az elszámoltatáshoz érkezünk, hirtelen nagy csend lesz a másik oldalon is.

Szóval az a rossz hírem van, hogy az ilyen gyenge próbálkozások nem fognak megállítani minket. Amikor pedig körülnézek országszerte a hatalmas tömegen, amikor visszagondolok a sok támogató szóra, kedves ölelésre, erőt adó kézfogásra, amelyekben az elmúlt napokban is részem volt Zalaegerszegtől Békéscsabáig, akkor tudom, hogy jó úton járunk.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 71 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Dobrev Gyurcsányné asszonyságnak nem kell attól tartania, hogy provokálásban bárki túltesz rajta, ahogy markecolásban sem.

Ahogy a "hatalmas" tömeget elnézem, főleg tényleg olyannak tűnnek, akiknek a mindennapi élet kihívás. Kínos, h. erre a demagóg szövegre VAN egyáltalán vevő.

Nem tűnik fel, h. hazudik, mintha könyvből olvasná, teljesen gátlástalanul. Aki meg hallgatja, annak nem tűnik fel, h. az előzmények ismeretében különösen NEM valószínű, h. ha Ripacs visszatér, nem lesz többé kisnyugdíjas, meg szegény ember?

Hát lehet, hogy te a Gyurcsány család rajongója vagy, de az emberek túlnyomó része meg nem. Nem kell semmiféle szervezés, hogy közülünk néhányan hangot is adjanak véleményüknek. Én is ott lettem volna, ha épp arra járok. Ahogy anno mindig minden Gyurcsány-ellenes tüntetésen ott voltam.

Mivel az ellenzék fütyüléssel zavarta még a parlamentet is, miért kifogásolod, hogy az emberek tanulnak tőletek? Ti voltatok mindig a népnevelő szerepben. Emlékszel, elvtárs?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés