Az UEFA besúgói ezek szerint nem jártak még labdarúgó mérkőzésen

2021. július 11. 13:09

Bohár Dániel
888
Ha nem értek egyet az arcomba nyomott szivárványos zászlókkal, elmondom a véleményemet. Ez a demokrácia.

„Később aztán nyilvánosságra hozták, hogy miért is büntetés. Például azért, mert a magyar-portugál meccsen valaki felmutatott egy ANTI-LMBTQ zászlót. Ajjajj! Ez tényleg hatalmas bűn. Tehát a németek kioszthatnak Münchenben 12 ezer szivárványos zászlót, vihetik őket a stadionba, sőt valaki még be is szaladhat a pályára vele, az nem gond, azért nincs büntetés, de Magyarországot azonnal szankcionálják, ha egy drukker megmutatja, hogy neki nem tetszik ez. Teljesen érhető… Azért is jár a büntetés, mert a magyar-francia meccsen a szurkolók többször felmutattak egy olyan molinót, amely a térdelés ellen szól. Tehát térdeléssel nyugodtan lehet politizálni, sőt! Ha valaki azonban kritikával illeti ezt, azonnal büntetik. A magyar drukkerek Münchenben is rosszul viselkedtek, ugyanis az UEFA szerint többször felmutattak egy olyan molinót, amire az volt írva, hogy »LMBT? Nein, danke!« Egy molinó a 12 ezer szórványos zászlóval szemben.

Fontos megjegyezni az összes előbb felsorolt büntetést »kiprovokáló« esettel kapcsolatban, hogyha nincsen akció, arra nem érkezik reakció. Magyarul nyilvánvalóan, teljesen természetes emberi magatartás az, hogyha 12 ezer szivárványos zászlót nyomnak az arcomba és nem értek vele egyet, akkor elmondom a véleményemet. Ez a demokrácia lényege, amely úgy tűnik, hogy nemcsak teljes Nyugat-Európában, de az UEFA döntéshozóinál is ismeretlen fogalom. Tényleg kicsit olyan érzésünk lehet, mintha az egész világ összefogott volna ellenünk, hiszen elnézve a többi mérkőzést és egy csomó más atrocitást, akkor érthetetlen, hogy miért minket büntettek meg ennyire. Egyedül az angolok kaptak még büntetést, akik kifütyülték a dán himnuszt és ami tényleg borzasztóan felháborító, hogy a dánok kapusát Kasper Schmeichelt egy lézerrel próbálták elvakítani. Ez nem ért zárt kapus mérkőzést, de az LMBTQ-ellenes molinó igen.

A szó, amit keres a kedves olvasó az a kettős mérce. Felháborító a döntés és jól mutatja, hogy az UEFA besúgói (mérkőzés ellenőrei) korábban még soha nem járhattak meccsen, hiszen ott a szurkolók, de még a játékosok szájából is elhangoznak néha csúnya szavak, sőt szurkolás közben mondunk olyan dolgokat is, amiket valójában nem gondolunk úgy. Ez benne van a fociban, ahogy az is, hogyha sokat cselezel, akkor előbb-utóbb felrúgnak.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 51 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szovjet birodalmi módszer. Igaz, elég szánalmas, hogy a nemzetközi munkásosztály helyett be kell érni a nemzetközi LMBTQ-val.

Válaszok:
Google | 2021. július 11. 13:45

Érdekes, hogy a diktatura elleni harcosok maguk a legnagyobb diktátorok.
Az LMBTQXYZ- t már kritizálni sem lehet, vele szemben ellenvéleményt megfogalmazni nem szabad? Mi ez, ha nem terror?

Ami valamikor tragédia volt, a kommunizmus mármint, ma komédiaként, véresen komoly komédiakeént tér vissza. Erőszakos, szektás jellegéből mit sem veszített, csak pávatollat tett a likába.

Nem nézek többet olyan mérkőzést, amelyet az uefa rendez. A sport
halott. Az olimpia is. A bosmann szabállyal kezdődött.

Kiváló összefoglaló! Meg kell tanulni kívülről!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés