A szivárvány egy fénytörés, nem a világító napcsillag

2021. július 09. 13:16

Az LMBT+-logika alapján a NAT kötelező alapműve kellene, hogy legyen például a Káma Szútra is.

2021. július 09. 13:16
Kontra
Facebook

„Abban igazuk van az LMBT+-propagandistáknak, hogy amit ők szeretnének mutogatni a gyermekeinknek, azt a heteroszexuálisok is csinálják. Csakhogy ezt mi pornónak hívjuk, és nem véletlenül toljuk be a felnőttfilm, felnőttirodalom kategóriájába. Az LMBT+-logika alapján a NAT kötelező alapműve kellene, hogy legyen például a Káma Szútra is.

Ezért tisztázzuk:

– pedagógus nem egyenlő pedofil;

– szerelem nem egyenlő szex;

– az utca nem egyenlő hálószoba (értjük mi, hogy az állatoknak is vannak jogaik, de azért a kutyák illemtanát nem kellene átvenni);

– a szivárvány egy fénytörés, nem a világító napcsillag.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
popzene
2021. július 09. 16:47
Perszepersze.
szürkeSzarvas
2021. július 09. 14:00
Akik erőltetik-Kalergi elmoslékositási tanulmánya részeként teszik. A Rotschild a saját családjába nem akaja bevinni a gyermekeket mérgező perverziót-amit a Sorosss fia azért elkapott valahol,mint a kinai denevér a covidot..
Macskakalapban2
2021. július 09. 13:47
Te Kontrás köcsög! Fogsz még vinnyogni a prideon!
Rugo
2021. július 09. 13:43
A homoszexualitás globális individualista hódító eszmévé homoszexualizmussá vált és veszélyességét tekintve hasonlóvá vált a kommunizmushoz és az iszlámhoz. Gazdasági és politikai hatalmuk messze a kommunizmusé és az iszlámé felett van. A homoszexualizmusnak már semmi köze ez egyén szexuális szabadságához, mert egy életformát akarnak ráerőltetni az egész világra. Országokat támadnak meg, de a világ vezetőit is zsarolják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik