Széttépték az LMBTQ-zászlót Ferencvárosban

2021. július 07. 11:26

Letörték és szétszaggatták a tegnapi testületi ülésen a házasságkötő teremre kihelyezett pride zászlót – adta hírül Baranyi Krisztina Facebookon.

2021. július 07. 11:26
null

Baranyi Krisztina és a ferencvárosi önkormányzat különösen fontosnak tartja az identitáspolitikai gesztusokat. A nagy vihart kavart BLM-szobort követően (mely alig 24 órát bírt ki közszemlén) Mátyás Ferenc, Baranyi Krisztina és Döme Zsuzsanna „Suzi” helyi baloldali képviselők kirakták a hivatalra a tibeti és az LMBTQ-lobogót.

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ma is bukik a Zorbán...
2021. július 08. 14:14
Felháborító, miket merészelnek a szélséges suttyók... Baranyit és a többi bolsevik terrorhuszárt ki hatalmazta fel ilyen szemétkedésre?
Rocktoberi
2021. július 08. 13:37
Örüljön Baranyi, hogy nem a ronda fejét tépték le!
ördögűző
2021. július 08. 06:12
Ez aztán a világrengető hír! Ez már casus belli , meg kell indítani a csapatokat! A 7-es cikkely , meg a jogállamiság csak adminisztratív baromság volt, most katonai megszállást kell indítani hungary ellen ,mert egy buzi ipari berendezést megrongáltak!!! Hívják össze az ensz nevű műalkotást is!!
Tehetős Totó
2021. július 08. 03:11
Én még megérinteni is utálom! Ez kéne legyen más "hozzáállása" is a permanens provokációhoz. Úgysem mossák, s elszürkül...:D:D:D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik