Kínos, amikor a Fidesz megpróbálja „megszólítani a fiatalokat”

2021. július 7. 14:14

Fekete-Győr András
Facebook
Fiatalosnak állítanák be az öreg kommunista mentalitású Orbán Viktort.

„Nem sok kínosabb dolog van annál, mint amikor a Fidesz megpróbálja »megszólítani a fiatalokat«. Most talán ezt is sikerült új szintre emelni: a legújabb, teljesen felesleges és hazug propagandakonzultációt a képen látható módon próbálják reklámozni. Pedig erős a »fiatalokatmegszólító« pénzégetések mezőnye: a szekunder szégyenérzet szinonimájaként működő Pesti TV-től Rácz Zsófia emojis fiatalkodásáig sokmindennel próbálkoztak már, hogy fiatalosnak és modernnek állítsák be az öreg kommunista mentalitású Fideszt és Orbán Viktort.

Azon már fenn sem tudunk akadni, hogy ilyen módszerrel próbálják népszerűsíteni Európa egyik legundorítóbb törvényét, a homofób-törvényt, mert hát mi lehet fontosabb egy világjárvány – remélhetőleg – utolsó szakaszában, mint megint gyűlöletet kelteni, és megint magyart fordítani magyar ellen. Teszik ezt ráadásul úgy, hogy nemrég még ők próbálták eltussolni Kaleta Gábor pedofilügyeit. Ja, és a letelepedési kötvényekkel bizonyítottan terroristákat és nemzetközi bűnözőket Magyarországra hozó Fidesz képes megint a migránsozással előjönni. De legalább most vannak hozzá emojik is. Minden pénzünket megéri.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 57 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Te az ötvenes években órákig tapsoltál volna Ŕákosinak is. Ma két kommentedet olvastam, mindkettőben ájult tisztelettel csápoltál a föpapjaidnak, Karácsonynak és Fegyőrnek.

Tedd nyugodtan, csak ezért kár itt rontanod a levegőt. X.

Alig várom 2022-ben nézni a pofáraesésüket.
Mit fog ez mondani, amikor kiderül, hogy vesztettek?

Remélem, hogy meggyőző fölénnyel küldjük őket vissza a tanácsköztársaságba!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés