Délelőtt óta nem térnek magukhoz az ellenzéki oldalon

2021. július 7. 19:46

Deák Dániel
Facebook
Orbán Viktor egyszer csak betoppant egy 8. kerületi újságoshoz, hogy megnézze: mi a helyzet a magyar sajtószabadsággal.

„Délelőtt óta nem térnek magukhoz az ellenzéki oldalon, mert Orbán Viktor egyszer csak betoppant egy 8. kerületi újságoshoz, hogy megnézze: mi a helyzet a magyar sajtószabadsággal.

Többen azt írták, hogy megrendezett volt a jelenet, az újságárus csak eljátszotta a jelenetet. Nos, azóta megszólalt az újságárus, Wölfinger László is, aki elmesélte: ő maga is meglepődött és nem leszervezett eseményről volt szó. Egyszer csak megállt oldalt a kormányfő kisbusza, és odalépett hozzá, udvariasan köszönt, kezet fogott és engedélyt kért, hogy hadd forgassanak egy rövid videót vele.

Wölfinger László elmondta, hogy Orbán Viktor sem Magyar Narancsot, sem 168 Órát nem talált nála, de nem azért, mert ne árulná ezeket, hanem mert szerda van, és csütörtökön jelenik meg az új szám mindkét hetilapból, a múlt heti számok pedig elfogytak ezekből.

Az ellenzéki portálok nagy leleplezésként tálalták, hogy kimaradt a kormányfői videóból az, hogy a Orbán »Hajrá magyarok!« köszöntésére azt válaszolta az újságárus, hogy szerinte nem olyan jó köszönés ez, neki nem jön be ez a szlogen; annak idején még Orbán blogjára is megírta, hogy sokkal jobb lenne a »Hazádnak rendületlenül«, inkább illene a nemzethez. Orbán erre azt mondta, hogy az túl komoly.”

Kép forrása: Orbán Viktor Facebook-oldala

Összesen 117 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés