A KISZ szelleme visszatért

2021. július 7. 9:00

Puzsér Róbert
Hírklikk
Fidelitasosnak lenni kínosabb, mint Dévényi Tibi bácsi pöttyös labdáira vadászni.

„A méhlegelők kapcsán kiderült, hogy a fidelitasos hobbikertészek elől semmi nincs biztonságban. A probléma mégsem azzal van, hogy mást gondolnak a gyepről, mint a városvezetés – ehhez ugyanis joguk van. Én is láttam már nyugat-európai közparkot méhlegelő nélkül. Akárhogy is, ez egy jó vita, mert arról szól, ami igazán fontos: a civilizáció és a természet viszonyáról, a fenntarthatóságról, az élővilágról és a nagyvárosi lakókörnyezetről. Ahhoz viszont biztosan nincs joguk a Fidelitas ifjúgárdistáinak, hogy a köztulajdont a sajátjukként kezeljék. Novák Elődnek ugyanígy nem volt joga ellopni a fővárosi önkormányzat szivárványzászlaját, Rákosi Mátyásnak pedig ugyanígy nem volt joga lefoglalni az egyházak tulajdonát. A polgári kultúrának Magyarországon nyoma sincs.

Csakhogy a fentiekből az következik, hogy ebben az országban a nemzeti együttműködés rendszerének lopott vagyona sem lesz soha biztonságban, mert nemcsak az ellenzéki érzelmű választópolgárok akarnak elszámoltatást, de az Orbán-rendszer saját utánpótlása sem tisztel semmit, ami a másé. Egyedül az erőt tisztelik – ezt jól megtanulták az ifjú sakálok. Ha Orbán Viktor egy nap gyengeséget mutat majd, ugyanúgy számolnak le vele, ahogy ő Simicska Lajossal, Spéder Zoltánnal és Gyárfás Tamással. Eltanulták a módját.

Fidelitasosnak lenni ma már kínosabb, mint Dévényi Tibi bácsi pöttyös labdáira vadászni, Dancsó Peti trash-videóit lesni, vagy Schobert Norbi tanácsai szerint élni. A Fidelitas-brand egyet jelent az önérzetes szolgasággal és a méhlegelő módjára burjánzó ostobasággal. Aligha a véletlen műve, hogy az elmúlt évtizedek két legtörekvőbb, leggátlástalanabb és legkarizmatikusabb politikusa, Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc még a Kommunista Ifjúsági Szövetségből ismeri egymást. Kettőjük közül egyértelműen Orbán Viktor lett a sikeresebb – a Fidelitas képében pedig újraalkotta a KISZ-t, hogy a hatalmi osztály következő nemzedéke se legyen különb, mint ők, akiket még az MSZMP tenyésztett.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 42 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Robi, a polgári kultúra magas szintje tette lehetővé nyugaton, hogy az európai életre alkalmatlan milliók szépen lassan átformálják Nyugat-Európát. Egyenlőre csak a személyes biztonság inog ott, emberöltő múlva a gazdasági biztonság, a jólét is megbicsaklik. A társadalmi léptékű faszságokra ugyanis nem a párbeszéd a válasz, hanem a cselekvés- ami nem a polgári kultúra sajátja. A méhlegelő lenyírása kicsiben ugyanaz, mint a pedofil-törvény, vagy a határkerítés...

Már ha vagyunk annyira hitványak, hogy nem vesszük észre, hogy a Fidesz az egyetlen párt egész Európában, akinek eugenikai elemeket tartalmazó demográfiai programja van. A faszpénz (családi pótlék) elinfláltatása és a munkajövedelemből jóváírható gyerektámogatás bizony csökkentette a cigányok reprodukciós rátáját az elmúlt tíz évben 3-ról 2,5-re. Szardiner fiam te hol voltál a Gyurcsány-Bajnai krízis idején, amikor a TFR 1,23-ig esett? Tudod, amiben benne volt a cigány termékenység is- amitől ha eltekintünk akkor a magyaroknak az 1.0-ás TFR, azaz pusztulási állandó jött ki. Ma ez a magyarokra 1,3 körül van.
Szardiner, matek megy?

A családi gazdaságok előtérbe helyezése valóban elmaradt, a Fidesz egyik nagy hibájaként.
Azonban a demográfiai program mégiscsak 1.0-ról olyan 1,3-1,35 re emelte a cigányok nélküli magyarság reprodukciós rátáját. Ez 30-35%-os növekedés, ami csak szélsőségesen nemzetelleneseknél nem megsüvegelendő teljesítmény.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés