Így reagált Nyugat-Európa haladó népe a homofób magyar törvényre

2021. július 4. 15:27

Kurtz ezredes
Kontra
A népszerű gazdasági szaklap a cia.gov.hu megrázó riportot közölt a Nyugat-Európában a magyarokról mostanában kialakult képről.

„A népszerű gazdasági szaklap a cia.gov.hu megrázó riportot közölt a Nyugat-Európában a magyarokról mostanában kialakult képről. Őszinte riportjukban különféle nyugati országokban tapasztalt, magyarok felé irányuló és jogos dühből táplálkozó incidensekről lesz szó, amelyek a 0rbán miatt vannak!

Zoltán (Vienna)

Régebben büszkén megveregették a vállamat, ha a fagylaltosstandomnál megtudták, hogy magyar vagyok, de ma leginkább azt mondják, hogy menjek innen haza a kurva anyámba.

Mennék is, ha otthon nem a 0rbán lenne még mindig! :(

Ákos (Berlin)

Azt mondták, régebben sokat nyaraltak a Balatonnál és nagyon hálásak voltak nekünk az újraegyesítésnél, de a homofób törvény most mindent felülír és ők is felírnak. Rettentően szégyelltem magam, és csak arra tudtam gondolni, hogy a buta és bűnös birka magyar nép mikor fogja már végre elzavarni a 0rbánt!

Éva (Poroszország)

Egy helyi kempingben átszaladtunk a szomszéd sátorhelyre, mert a mi palackunkból kifogyott a gáz, és szerettem volna a picinek langyos tejet adni. Egy kedves házaspár rögtön készségesen fel is ajánlotta a sajátját, de amikor meglátták a lakóbuszon a H-betűt, mindketten éktelen haragra gerjedtek, és üvöltve közölték, hogy örüljünk, ha a Kurwa 0rban miatt élve megússzuk. Azóta is felriadok még éjszakánként, ezért pedig Szijjártó Pétert és a dilettáns külügyi vezetését okolom!

Jennifer (New York)

Először teljesen felvillanyozódtam, hogy végre a kedvenc falumban énekelhetek majd, de aztán a belmanhatteni értelmiség rámnyitotta a laptopot az Amerikai Népszavával, és kivénhedt pénzéhes Puerto Rico-i kurvának neveztek, ami rettenetesen rosszul esett, de olvasás közben beláttam, hogy az egészért 0rbán és a strómajnai felelősek. Ma már eszembe se jutna fellépni ott!”

Nyitókép: MTI/EPA/Vickie Flores

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 91 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A zsidókról ezer évek után se alakult ki rossz vélemény ezért? Vagy csak nem mernek az emberek rossz véleményt formálni a bibliai "a zsidóktól való félelmükben".

Moshe Maya rabbi az izraeli parlamentben leszögezte: a Halakha törvénye szerint a homoszexualitás büntetése: halál.
Forrás: Ze'ev Chafets: Real Torah Judaism, The Jerusalem Report, 1996. január 25, 18.old.

"A Halakha (a zsidó törvény) megszabja, hogy a leszbikust nem kell halállal büntetni, mint a férfi homoszexuálist, sőt még pappal is köthet házasságot. Viszont tettéért fegyelmi büntetés jár: megkorbácsolás."
Forrás: Maurice Lamm: The Jewish Way of Love and Marriage (A szerelem és a házasság zsidó módja), Harper, 1980, 67.old.

Én is kerestem. A "cia.gov" a hírszerzők webcíme, de nincsen magyar aloldal.... Amit gyűjtögetnek azt nem teszik ki a netre, nem jellemző az ügynökségekre.

Demokrata az, aki nem fél / Hamvas Béla /...Sem pozitív, sem negatív értelemben ne tegyük magunkat függővé mások vélekedésétől. A siker ne kábítson el, mások bírálata indokolatlanul ne ijesszen meg.

Tedd fel az onion browsert.
A torron eléred.
Ez egy titkos site.
Lehetőleg nyilvános wifin kapcsolódj.
Lekövethetnek.

Az Ószövetség az a zsidó biblia, magyarul a Tóra. Onnan idéztél.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés