Európa Orbán-dilemmája

2021. július 3. 11:40

Gyöngyösi Márton
Facebook
Ismét számos helyről hallgathattuk meg a dörgedelmes szózatokat arról, hogy Orbántól csak meg kellene valahogyan szabadulni.

„Az elmúlt hetekben ismét fellángolt a vita Orbán Viktor politikája kapcsán, és ismét számos helyről hallgathattuk meg a dörgedelmes szózatokat arról, hogy Orbántól csak meg kellene valahogyan szabadulni. Az Európa legkorruptabb miniszterelnökének politikája nyomán egyre növekvő felzúdulást jól mutatja, hogy míg pár éve csak elbeszélgetni szerettek volna vele kollégái, később vörös vonalakat rajzolgattak elé, mostanság pedig már nyíltan felvetik Magyarország távozását az Európai Unióból. Mi, magyarok pedig sokszor csak sóhajtunk: hát sosem lesz már vége? De valójában hogyan is lehetne megszabadulni Orbántól Magyarországon, de Európában is?

Erről írtam a legújabb, angolul megjelenő heti jegyzetemben.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 137 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Te meg nem vagy europai magyar?
Szerintem mar az vagy, ha teged az erdekel, ki hogyan szabadulna meg Orbantol.
Nem angolul irnal, ha a magyarokkal akarnad megbeszelni ezt a Zorban dolgot.

Angolul harangozo Ujhelyi, volt gardista zsidoszamlalo.

Gyöngyösi ügynök lenne?

,,„Senki sem tudja, honnan bukkant fel, de az biztos, hogy nem vett részt az alapításban és a kezdeti pártépítésben” – mondja egy, a párt struktúráját kezdetek óta átlátó korábbi jobbikos, aki azért nem volt hajlandó mélyebben feltárni Gyöngyösi beágyazottságát, mert rendőrségi kapcsolataitól úgy értesült, hogy a fiatalembert a titkosszolgálat küldte rá a radikálisokra. „Vonáék nem úgy muzsikáltak, ahogy kellett volna – mondja forrásunk –, és kellett egy okosabb srác, mint Gáborék, aki bevisz egy-két rázósabb témát a pártba.”

Egy másik kiugrott belső körös aktivista is ezt erősíti meg: „Egyszer csak feltűnt, és egyből Vona bizalmasa, közvetlen elnöki tanácsadója lett. Neki köszönhetjük az arab vonalat, mert az orosz érdekeltség nélküle is elég erősen jelen volt már korábban is. Külföldi érdeket inkább szolgál, mint hazait.” És tényleg, a Jobbik 2010-es kampányában külügyi és külgazdasági miniszterjelöltként bemutatott Gyöngyösi jelentette be, hogy a párt radikálisan szakítana a rendszerváltás óta változatlan euroatlanti irányvonallal, és bár az ebből fakadó kötelezettségeinket teljesítenénk, egy erőteljes keleti nyitással lehet a kívánt egyensúlyt megvalósítani az ország külpolitikájában. ,,
http://www.atv.hu/belfold/2012..

Ja, pár éve meg arról szónokoltál a parlamentben, hogy a zsidóktól kell megszabadulni...

... és akkor a jelenlegi szövetségeseid a pártod betiltását követelték.

Igy megy ez.

EGYSZERŰEN SENKIK VAGYTOK!

Igen, emlékszünk... és most ugyanez a Gyöngyösi játssza magát a megtestesült turbó-píszí euroatlantistát...

Szürreális.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés