Mekk mesterek akcióban: újabb dugókat jelentettek be Csepelen

2021. június 29. 15:28

Komjáthi Imre
MTI-OS
A kormány az utak felújításával nem kegyet gyakorol, csak visszajuttat valamennyit abból a rengeteg pénzből, amit elvett Budapesttől.

„Legyen világos, a kormány azzal, hogy pénzt ad az utak felújítására nem kegyet gyakorol, csak visszajuttat valamennyit abból a rengeteg pénzből, amit elvett Budapesttől, így a csepeliektől is.Azon pedig meg sem lehet lepődni, hogy Németh Szilárd szólalt meg ebben az ügyben. Ugyanis nála hitelesebben egy fideszes politikus sem beszélhet a csepeli útfelújításokról, hiszen három éve a Csepel Új Utakon programnak köszönhetően aszfaltozták le a háza melletti utcákat. Mindeközben mit kapott a többi csepeli? Közlekedési káoszt és végeláthatatlan dugókat, ugyanis 2018 óta tart a Deák Ferenc híd kálváriája.

A Fidesznek azóta nem sikerül felújítani a hidat, sőt idén ugyanannak a problémának a megoldása miatt zárták le újból, amit már tavaly meg kellett volna oldaniuk. Németh Szilárd szerint azonban „a csepeliek mindig számíthatnak Orbán Viktor kormányára és a Fideszre”. Ha a közlekedők életének megkeserítéséről van szó, akkor minden bizonnyal, ugyanis a kormány arról is gondoskodott, hogy a dél-pestieknek a tömegközlekedés se legyen egyszerű, hiszen egy éve pótlóbuszok közlekednek a csepeli HÉV vonalán a Mekk Elek-kormányzás miatt.

Németh Szilárd és a budapesti Fidesz tett bármit is a kormány által okozott közlekedési káosz megoldásáért? Megkeresték Palkovics Lászlót vagy Mager Andreát ez ügyben? Esetleg tájékoztatták a csepelieket a kialakult helyzetről? A válasz: nem tettek semmit, csendben lapítanak a mai napig. A Fidesz nem maradhat adós a válasszal arra, hogy miért tesz magasról a dél-pestiekre és ki a felelős a közlekedési káoszért, éppen ezért várjuk a válaszokat az MSZP írásbeli kérdéseire.”

Összesen 16 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Utemerzeke sincs:-)
Karácsony most újittatja fel az utat Bajnai Gordon utcájában-a rosszabb utak kárára.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés