Dömötör Csaba: Meg kellett volna kérdezni a budapestieket

2021. június 28. 21:13
Itt vannak a legújabb baloldali ötletek: budapesti útdíj és még több kerékpársáv a nagy bevezető útvonalakra – mondta Facebook videójában Dömötör Csaba.

A Főváros átgondolatlan fejlesztései közlekedési káoszt okoztak Budapesten. De vannak, akik ennél is radikálisabb javaslatokkal állnask elő – számol be Dömötör Csaba új videójában. A baloldali városvezetés az útdíj és dugódíj bevezetésével kacérkodik. Dömötör Csaba a baloldali vezetés cinikus ötlteire egy életszerű helyzettel válaszol: hogyan pattanjon kerékpárra az, aki például több gyereket visz reggel iskolába? Milyen nagyobb munkaeszközöket szállítani biciklivel? Mennyi idő a XVI. kerületből eljutni egy belvárosi munkahelyre biciklivel negyven fokban? Az államtitkár szerint mielőtt a baloldal beleszólna abba, hogyan éljék az életüket a  budapestiek, legalább kérdezze meg őket. 

Fotó: MTI/Soós Lajos

Összesen 21 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az ellenzéki politikuspk ezt tudják: ócskán működtetett gazdaság, s utána megszorítások, lakosságsarcolás. Nagyon óvakodj tőlük 2022-ben, s a voksoddal előzzed meg a további ámokfutásukat!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés