Már elkezdtek pakolni

2021. június 25. 12:33

Karácsony Gergely
Facebook
A Fidesz és az Orbán-kormány bukásra készül.

„Szinte minden nap újabb hír jelenik meg, ami azt igazolja, hogy a Fidesz és az Orbán-kormány bukásra készül, ezért már elkezdtek pakolni. Ennek a pakolásnak a lényege, hogy a közpénzből magánvagyont csinálnak, a közérdek helyett a saját magánérdekeiket érvényesítik. Ebbe a sorba illik a magánalapítványokba kiszervezett hatalmas közvagyon, és nyugodtan idesorolhatjuk a magyar autópályák privatizációjának bűnös tervét is. Most azonban úgy látszik, a pakolással együtt a takarítás is elkezdődhetett. A nyomok eltüntetése. Nehéz máshogy látni az adóhatóság elnökének leváltását és az új NAV-elnök személyének kiválasztását.

Az a Vágujhelyi Ferenc lett az adóhatóság elnöke, aki az elmúlt évek talán legpontosabban feltárt korrupciós ügyének egyik kulcsszereplője volt, tegyük hozzá, a miniszterelnök vejének testvérével közösen. Amerikai hatóságok tárták fel, hogy magyar állami szervek, köztük a NAV, súlyosan túlárazva, előre lezsírozott közbeszerzésekkel vásároltak Microsoft-szoftvereket. A dokumentumok kormányzati szereplőknek kifizetett kenőpénzekről is szólnak. Ennek az szoftverbeszerzésnek akkori informatikai elnökhelyettesként Vágujhelyi Ferenc, informatikai főosztályvezetőként pedig Tiborcz István testvére volt a kulcsfigurája. Vágujhelyinek akkor mennie is kellett a NAV-ból, ahova most elnökként térhet vissza.

Az elmúlt napokban ráadásul több jelzés is érkezett hozzám, hogy a NAV új elnöknek konkrét, a kormány és a Fidesz számára kényes ügyek leállítása és kitakarítása lehet az egyik feladata. A történelem úgy látszik, ismétli önmagát: mindannyian emlékezhetünk az első Orbán-kormány idején Simicska Lajos akkori adóhatósági elnökhöz kötődő hosszú bájtok éjszakájára.”

Fotó: Trenka Attila

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 233 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Te senki, te! Mitől hiszed, hogy valaki vagy?

"Ehhez hozzátette, „a jelzések komolynak tűnnek, de a hitelességüket most nem tudjuk ellenőrizni”, de „a jövő évi kormányváltás után igen”.


Na elmentek ti a redvásba...... Leperelném rólad a gatyádat is.

Jaj de kemény a befosós fejű!

Hazudik.

Az állam és önkormányzat által létrehozott alapítvány nem magán alapítvány hanem állami, önkormányzati. Ha megszűnik a vagyona az államra, önkormányzatra száll, azonban ameddig az alapítvány működik sz állam, önkormányzat nem nyúlhat a vagyonához.
A magán alapítványt magán személyek hozzák létre. Az állam, az önkormányzat nem magánszemély.

Ezek szerint Karácsony Gergely és tanácsadó testülete, amennyiben kormányra kerülnének el akarnák adni ezeket a vagyonelemeket, ahogy a Horn-kormány tette az energia szolgáltatással.

Szóval az, hogy közpénzből magánvagyont csinálnak, az csak most következett be. Tizenegy évig ezt csak hazudtátok?

Kis-Karácsony, neked van a gatyád telipakolva.

Szerinted a magánvagyonok kezelése ellenőrzött államilag szigorúbban vagy az alapítványoké?

Az államkasszában jobb helyeken nem vagyon van, hanem adókból befolyó pénzeszköz.

El kezdtek pakolni, mert nyaralni mennek? Es nem rovarhotelbe...
Most van itt az ideje.
Masok mar evek ota a bepakolt borondjeiken ulnek, mert nem lehet itten elni, mert el kell innen menni, mert a Zorban, aztan azota is aruljak a hazat!

Aztan nehogy felrevezessek a nagytudasu Karigeriket...

Gergő nem biztos magában, mert azt mondta egy interjúban, csak akkor mondana le a főpolgármesterségről, ha már megnyerte volna a választást. Fél, hogy két szék közt a pad alá esne, ezért ballib módon az ellenfelét vádolja azzal, amit ő tesz.

Azt is hiperpasszívan teszi....

Az állami vagyon jó részét az elvtársi államosításokkal szerezték eleve.

Varga Mihály nem lett adósod Karácsony!

„Olvasom, hogy Karácsony Gergely ezúttal sem a főváros ügyeivel, hanem a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal foglalkozik, amelynek szerinte az a feladata, hogy "nyomokat tüntessen el" – írta Varga Mihály közösségi oldalán a főpolgármester Facebookon közzétett, a magyar kormányt célzó rágalmaira reagálva....

https://magyarnemzet.hu/belfol..

Karácsony megint nem igazodik el a történésekben.
A kormány előrelátásában benne van az az opció is, hogy ti nyertek ( nem fogtok), ezért minél több mindent elérhetetlenné tesznek számotokra, hehogy eladjátok:-))))
A nemzeti vagyon védelme érdekében történnek a dolgok:-)))

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés