Felhívással fordult az ellenzéki miniszterelnök-jelöltekhez Dobrev Klára

2021. június 25. 10:32
Közös levelet írna velük az uniós tagállamok vezetőinek.

Kedves Fekete-Győr András, Jakab Péter, Karácsony Gergely, Márki-Zay Péter, Pálinkás József! Írjunk közös levelet, mutassuk meg, hogy Magyarország az EU tagja marad 2022 után is!” – olvasható Dobrev Klára Facebook-oldalán.

Az Európai Tanács tegnapi ülésén világossá vált, hogy ma közelebb vagyunk ahhoz, hogy Orbán kivezesse hazánkat az EU-ból, mint korábban bármikor” – állítja a posztban Dobrev.

Dobrev azt írja:  kezdeményezi, hogy „minden ellenzéki miniszterelnök-jelölt írjon közös levelet az uniós tagállamok vezetőinek arról, hogy bármelyikünk is lesz a következő miniszterelnök, Magyarország az Európai Unió tagja marad.

A DK miniszterelnök-jelöltje szerint előbb-utóbb választani kell Orbán és Európa között, „a kettő együtt hosszútávon nem fog menni.”

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 47 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Én inkább a KGST sorsát szánnám az EU-nak: szép csöndes elmúlást.

Megy a balos árnyékbokszolás...Orbán politikai lépései mindig az EU-t erősítik, s éppen ez nem tetszik ezeknek a kampányoló és hazudozó percemberkéknek.

Jé, egy quisling.
És még megszálló csapatok aem kellenek...

Stílszerű lesz mondjuk, amikor Jakab a Jobbik elnökeként aláírja ezt a levelet a MINDENÁRON az EU-ban való maradásról...

Ugye nemrég az EU-ból való KILÉPÉST követelte a Jobbik.

https://m.hvg.hu/itthon/201202..

"Gyöngyösi Márton, a Jobbik frakcióvezető-helyettese pénteken, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, itt az utolsó esély, hogy az ország elhagyja "a nemzeti szuverenitás felszámolását immáron nyítlan vállaló" uniót."Igen, ez ugyanaz a Jobbik, ugyanaz a Gyöngyösi Márton, akik most azt követelik, hogy MINDENÁRON EU-BAN MARADNI...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés