Orbánék pofátlansága határtalan

2021. június 24. 16:58

Kaltenbach Jenő
Facebook
Egyszer azért majd eljön az idő, amikor elszáll a harag és az ember újra elkezdi használni az eszét.

„Orbánék pofátlansága határtalan. Petike képes azt böfögni a müncheni stadion világításròl, hogy nem szabad összekeverni a sportot a politikával. De igen Petike, össze szabad!! És össze is »keverik« a világ értelmesebb részén, ahol a humanizmus, az emberi jogok, az elesettek, kiszorítottak megsegítése még jelent valamit, ahol az emberek ezt meg is követelik a politikusaiktòl, mert ha nem teszik, ha ùgy viselkednek ahogy te, akkor leváltják őket, ahol a sport népszerűségét pontosan arra használják, hogy ezeket az eszméket terjesszék.

Tudod Petike, ott a tisztességes politikus a néppel, a demokratikus érzelműekkel, az embert tisztelőkkel szövetkezik, és nem a homofòb, rasszista csürhe kegyeit keresi, nem őket teszi meg követendő példának, mert maguk sem közülük valòk, nem ùgy mint ti.

Az meg aztán végképp röhej, hogy kijátszani pròbálod a németek ellen a náci kártyát. Pont te, annak az országnak a külügyére, amely Hitler utolsò, leghűségesebb csatlòsa volt, és amely ma annak modernizált változatát tette meg hivatalos politikának. Azé az országé, amely annak idején megszavazta a világ első zsidò törvényét, ma meg az egyik első homofòb törvényt.”

Nyitókép: MTI/EPA

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 160 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A kaltenbachoknak és a politikai pedofil Soros-NGO-s prostituáltjainak tudniuk kell: LESZ SZÁMONKÉRÉS.
És az komoly lesz.

Hitler hatalomra jutásakor a szovjet halálteljesítmény körülbelül 12,000,000 erőszakosan, idő előtt elpusztított embernél tartott, míg hadba lépésünkkor már 26,373,000-nél. (R. J. Rummel professzor számai)
Majd:
"Amerika és Nagy-Britannia kifejezetten arra játszottak, hogy a németek megszállják Magyarországot. A magyar kiugrási reményeket csak azért táplálták, mert tudták, ezt Hitler nem fogja hagyni, így pedig a nyugati frontról német erőket fognak elvonni a megszállási feladatok. A kétszínű angolszász játszmában nem törődtek a megszállás tragikus következményeivel, a magyar zsidósággal és a több százezer áldozattal.” (Borhi László történész)

A világ első zsidó törvénye?

Amikor időszámításunk előtt a zsidókat már vagy 20 helyről kiutasították?
A történelem során meg több, mint ezerszer?

A tömeggyilkos kommunizmus terjesztése ellen minden emberi lénynek kutya kötelessége volt (van) fellépni.

De morcos a bácsi!

K. J. igazodik Merkelisztánhoz?

Az igazság hisztériát vált ki nálad? Van egy ilyen emberfajta, igaz?

Körülbelül úgy, ahogy az amerikaiak Koreában, Vietnámban, ahogy az egész NATO Európában, az egész SEATO Ázsiában, az ANZUS a Csendes-óceáni térségben.
Nem kéne a történelmet tanulmányoznod a hisztériára fordított idő helyett? Esetleg kigyógyulhatnál.

Egy ember nem tud világbékét teremteni. Ahogy világháborút sem. Világháborúhoz világhatalom hadba lépése kell, ami megtörtént a Brit Birodalom, a Francia Birodalom hadüzenetével és a kommunista világforradalmi törekvésekkel. A világ zsidóságának hadüzenetét most ne is említsük. ("Judea Declares War on Germany!" - Daily Express headline, March 24, 1933.)

Fegyvertelenek sorsa kommunista kézben:

„A háború során, mialatt a nácik az egyik irányba deportáltak gyerekeket Németországba, a sztálinisták egy másik irányba, Közép-Ázsiába, Kazahsztánba és még keletebbre.
A volgai németek, lengyelek, csecsenek, kalmükök, ingusok, karcsájok, balkárok, krími tatárok, bulgárok, görögök, örmények, turko-mesketek, kurdok, kemsilek gyerekeit, majd a háború után az észtek, lettek, litvánok gyerekeit deportálták távoli régiókba.
1945 áprilisára például nem kevesebb, mint 34,700 tizenhat év alatti karacsáj gyerek volt Kazahsztánban, Kirgizisztánban és Üzbegisztánban. Mintegy 46,000 volt az Üzbegisztánba Grúziából (ma Georgiának hívják) száműzött gyerekek száma.
Az áttelepítés első éveiben a száműzöttek éves halandósága elérte a 27%-ot és az elhalálozottak többsége gyermek volt.”
(Alexander N. Yakovlev: A Century of Violence in Soviet Russia (Az erőszak évszázada Szovjet-Oroszországban), Yale University Press, 2000, 44.old.)

"Hitler will have no war (does not want war), but we will force it on him, not this year, but
soon." - Emil Ludwig Cohn in Les Annales, June, 1934.

Tehát: "Hitler nem akar háborút, viszont mi ráeröltetünk egyet, igaz nem idén, de hamarosan."
Ezt Emil Ludwig Cohn írta 1934 júniusában.
Lehet, hogy már zsidóktól se akarsz történelmet tanulni?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés