Orbánék pofátlansága határtalan

2021. június 24. 16:58

Egyszer azért majd eljön az idő, amikor elszáll a harag és az ember újra elkezdi használni az eszét.

2021. június 24. 16:58
null
Kaltenbach Jenő
Facebook

„Orbánék pofátlansága határtalan. Petike képes azt böfögni a müncheni stadion világításròl, hogy nem szabad összekeverni a sportot a politikával. De igen Petike, össze szabad!! És össze is »keverik« a világ értelmesebb részén, ahol a humanizmus, az emberi jogok, az elesettek, kiszorítottak megsegítése még jelent valamit, ahol az emberek ezt meg is követelik a politikusaiktòl, mert ha nem teszik, ha ùgy viselkednek ahogy te, akkor leváltják őket, ahol a sport népszerűségét pontosan arra használják, hogy ezeket az eszméket terjesszék.

Tudod Petike, ott a tisztességes politikus a néppel, a demokratikus érzelműekkel, az embert tisztelőkkel szövetkezik, és nem a homofòb, rasszista csürhe kegyeit keresi, nem őket teszi meg követendő példának, mert maguk sem közülük valòk, nem ùgy mint ti.

Az meg aztán végképp röhej, hogy kijátszani pròbálod a németek ellen a náci kártyát. Pont te, annak az országnak a külügyére, amely Hitler utolsò, leghűségesebb csatlòsa volt, és amely ma annak modernizált változatát tette meg hivatalos politikának. Azé az országé, amely annak idején megszavazta a világ első zsidò törvényét, ma meg az egyik első homofòb törvényt.”

Nyitókép: MTI/EPA

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 160 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jose
2021. június 28. 11:59
Ezt lekéstem sajnos. De azért leírom: ez a faszi egy elképesztő méretű BAROM! Ráadásul unintelligens is. És persze nem úriember, hanem egy prosztó tuskó.
Sün Balázs
2021. június 26. 19:40
Hű-jenő, hű-jenő, milyen baromságokat írtál. Szégyelld magad!
Tavaszi szél
2021. június 25. 20:58
Jenő, te már megint marha sok sületlenséget böfögtél ide...
Szabo107
2021. június 25. 18:41
Képzeljük el egy pillanatra... Csak objektíven... Mi lenne ma ebben az országban ha az elmúlt 10 évben ez a gyökértelen kollaboráns inkompetens mocskos banda kormányzott volna.. A hideg kiráz.... Remélem soha
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik