Nemzetmegrontók

2021. június 24. 22:17

Hárommillió ember nem vette fel a koronavírus elleni oltást.

2021. június 24. 22:17
Dippold Pál
Dippold Pál
Magyar Hírlap

„Hárommillió ember nem vette fel a koronavírus elleni oltást. Hiába van tele az összes erre szolgáló pince, padlás és raktár óriási mennyiségű és világszerte csodának számítóan igen sokféle vakcinával, ezek millióknak nem kellenek. Még akkor sem, ha mindenki számára nyilvánvaló tény, a gyilkos kór legyőzésére pillanatnyilag egyedül a védőoltások alkalmasak. Akik nem kérnek ezekből, nem a tűzzel, hanem az életükkel játszanak. Meg azokéval, akik hozzájuk hasonlóan, ki tudja, igazából, milyen okból, nem hajlandók oltakozni.

Egyszerű és kézenfekvő megoldás lenne a belpesti szélsőliberális politikai alakulatok módszerével élni, és lehülyézni a vakcinációt megtagadókat. Úgy, ahogy a momentumos titánok becsmérelték a vidékieket. A kommunista kádergyerekek és -unokák hűségesen követve szabaddemokrata elődeik példáját, tájékozatlannak, butának, érdekérvényesítésre képtelennek minősítették azokat, akik nem a fővárosban, illetve nem a moslékkoalíció által megszállt nagyvárosokban élnek.

A nemzetrontó – újabban, a gyermekvédelmi törvény elleni tiltakozásukkal alig burkolt pedofíliapártolással is jellemezhető, azaz potenciális nemzetmegrontó kommandók azonban az oltásügy kapcsán sem tagadták meg magukat. A járvány kezdete óta folyamatosan támadják a kormány egészségügyi intézkedéseit, kétségbe vonják a védekezés eredményességét, és teli szájjal hazudták végig ezt az időszakot.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 153 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pragmatika
2021. június 25. 10:41
Na, ok álljunk meg egy szóra megint. Előre bocsátom, jobboldaliként mondom amit mondok. Mi a sz.rért oltassam be magamat, mikor már igazoltan átestem a betegségen, (nem volt vészes) és 670-es antitest szintem van ? És gyanítom, a maradék 3 000 000 egy része is így van vele. Bennünket a természet már beoltott. Úgy beszélnek erről a q.va oltásról, mintha valami csodaszer lenne, és mindenki oltassa be magát, merazjó . Ok . Szerepe lehet a járvány visszaszorításában, de még egyszer kérdem, mi a szarért oltassam be magam, ha már védett vagyok? Nem azzal kéne kezdeni, hogy végeztetni egy antitest vizsgálatot, és ha az 50 alatt van akkor oltunk ? Komolyan mondom ez már kiveri nálam a biztit.
tartarossz.blog
2021. június 25. 10:08
Naiv aki azt képzeli a very bechippelés most kezdődött! Végh Gábor seggébe a magyar titkosszolgálat ültette be a very chippet! https://www.youtube.com/watch?v=-ltDtt0Cr8c
Belakiss
2021. június 25. 08:21
Dippold. Nincs lejjebb.
Devian
2021. június 25. 07:56
Én viszont meg nem gyűlölök senkit, csak azért mert beoltatta magát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik