Nemzetmegrontók

2021. június 24. 22:17

Dippold Pál
Magyar Hírlap
Hárommillió ember nem vette fel a koronavírus elleni oltást.

„Hárommillió ember nem vette fel a koronavírus elleni oltást. Hiába van tele az összes erre szolgáló pince, padlás és raktár óriási mennyiségű és világszerte csodának számítóan igen sokféle vakcinával, ezek millióknak nem kellenek. Még akkor sem, ha mindenki számára nyilvánvaló tény, a gyilkos kór legyőzésére pillanatnyilag egyedül a védőoltások alkalmasak. Akik nem kérnek ezekből, nem a tűzzel, hanem az életükkel játszanak. Meg azokéval, akik hozzájuk hasonlóan, ki tudja, igazából, milyen okból, nem hajlandók oltakozni.

Egyszerű és kézenfekvő megoldás lenne a belpesti szélsőliberális politikai alakulatok módszerével élni, és lehülyézni a vakcinációt megtagadókat. Úgy, ahogy a momentumos titánok becsmérelték a vidékieket. A kommunista kádergyerekek és -unokák hűségesen követve szabaddemokrata elődeik példáját, tájékozatlannak, butának, érdekérvényesítésre képtelennek minősítették azokat, akik nem a fővárosban, illetve nem a moslékkoalíció által megszállt nagyvárosokban élnek.

A nemzetrontó – újabban, a gyermekvédelmi törvény elleni tiltakozásukkal alig burkolt pedofíliapártolással is jellemezhető, azaz potenciális nemzetmegrontó kommandók azonban az oltásügy kapcsán sem tagadták meg magukat. A járvány kezdete óta folyamatosan támadják a kormány egészségügyi intézkedéseit, kétségbe vonják a védekezés eredményességét, és teli szájjal hazudták végig ezt az időszakot.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 125 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Most már nem is fogja így, hogy értelmetlenné válik a védettségi kártya.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés