Meddig süllyed még a szivárványlobbi?

2021. június 24. 10:24

Kincses Krisztina
Keskeny Körökben
Egy elhunytról megemlékező videó alatt okádni a szivárványpropagandát kifejezetten undorító.

„Úgy tűnik, a szivárványhadsereg képtelen belenyugodni, hogy a Magyarország-Németország mérkőzésen a müncheni Allianz Arena nem kaphatott szivárványos kivilágítást. Az is előfordulhat, hogy épp a homofóbnak titulált, gyermekek védelmét és egészséges fejlődését előtérbe helyező pedofilellenes törvénycsomag elfogadása miatt toporzékolnak. Jobb nem részletezni, hogy a szerte a világon támadásba lendülő balliberális erők és a különböző LMBTQ-szervezetek az utóbbi napokban milyen gátlástalan propaganda-puffogtatásba kezdtek, amit a nem éppen az egyenlőségre törekvő közösségi oldalak is teljes mellszélességgel támogatnak.

A szivárványlobbinak azonban ma sikerült átlépnie egy olyan határt, amelynél aligha van lejjebb.

Mert mit nekik a gyász, a veszteség, mit nekik a halál és a fájdalom, ha a saját maguk által vélt jogaikról van szó! Így áraszthatták el a Pride, gender-, és szivárvány tematikájú gifek és emojik azt az Orbán Viktor által feltöltött videót, amelyen a miniszterelnök többedmagával a nemzet művészétől, Jankovics Marcelltől búcsúzik.

A lelkes szivárvány-kommentelők odáig már nem jutottak el nagyszerűnek vélt ötletük átgondolásakor(?), hogy akciójuk nemhogy alkalmatlan a szimpátiakeltésre, de egy elhunytról megemlékező videó alatt okádni a szivárványpropagandát kifejezetten undorító és megvetést keltő dolog.

Azt persze könnyedén el tudjuk képzelni, hogy micsoda fröcsögés- és gyűlöletcunami árasztaná el a másik oldalt, ha egy, a balliberálisok számára kedves személy halálakor indulna hasonló stílű támadás.

De ami mégis a legelkeserítőbb ebben a szerencsétlen, kényszeredett polgárpukkasztásban, az mégiscsak Jankovics Marcell személyének meggyalázása. És még ha mi, máshogy gondolkodók tudunk is rá olyan módon emlékezni, amely egy igazán nagy magyart megillet, egy biztos: az erkölcseiről eddig sem híres szivárványtársadalom tökéletes bizonyítékot szolgáltatott arról, hogy hogyan tud elsüllyedni az ember egy gyűlöletkeltésre, propagandára és agresszióra épülő ideológia fertőjében."

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 50 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szivárványnácik. Ellenség.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés