Aki megnyeri a 2022-es országgyűlési választásokat, az 2026-ban biztosan veszíteni fog

2021. június 24. 16:45

Lányi András
Magyar Hang
2021 lesz az utolsó békeév.

„Régi szép idők! Amikor még… – 2021-re nemsokára így emlékeznek majd közülünk sokan. Jóslatom Magyarországra vonatkozik, a világpolitikához nem értek. Akármi történjék a nagyvilágban, nekünk, magyaroknak hosszabb időre ez volt az utolsó békeévünk. Amit bizonyos nosztalgiával fognak emlegetni azok is, akik lélekben így vagy úgy kiegyeztek a mostani rendszerrel, meg azok is, akiket 2021-ben még a remélt és várva várt változások töltöttek el boldog izgalommal. Csalódásuk – mind a két táboré – a 2022-es országgyűlési választások kimenetelétől függetlenül előre látható. Ami az utóbbit illeti, arról egyvalami tudható: aki megnyeri, az 2026-ban biztosan veszíteni fog.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 79 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Annyiban - nem tudom, a cikkben említi-e? - igaza van, hogy a Soros bölcsei, az Antifáikkal, BLM-ekkel, NGO-zsoldosokkal, aljamédiájukkal, zsidó irányította Hollywooddal..., mindent meg fognak tenni a keresztény kultúra teljes eltörléséért...
Ebben Magyarország az első számú célpontjuk, tekintve, hogy a mi országunk megy szembe a politikai pedofil rothscild emberiségellenes menetrendjével.

Milyen jó, hogy erre a jóslatra senki nem fog emlékezni nemhogy 2026-ban,
de 2022 tavaszán vagy talán a jövő héten sem senki az ég egy adta
világon. Kiváncsi lennék mennyi pénzt tenne föl Lányi András saját
jóslatára egy fogadóirodában.

Ugyan ezt akartam én is írni: az ilyen jósoknak kötelező legyen 1:1,05
oddsal fogadni saját jóslatukra!

Életveszélyes altatás, ha moslékék visszajönnek, NEM LESZNEK TÖBBÉ szabad választások, olyan értelemben, ahogyan a 2022-esek SZABADOK lesznek.

MEG FOGJÁK OLDANI és ehhez az EU készséges partner lesz!!!

Hát, az igazán rossz helyzet akkor jön, ha a szerencsétlen, megvezetett magyar választók többsége hatalomra segíti moslékékat. Momentumos vezetésű önkormányzatot "élvezünk", a Fidesz tehetetlen volt, de ezek egyszerűen észrevehetetlenek, holott lenne miből fejleszteni ezt-azt.

Folytatódna az MSZP-SZDSZ kormányok gazdasági ámokfutása, menne az egész országban, ami a Fővárosban.

A "lopásról" meg annyit, h. legfeljebb annyi az igaz, h. előbb győz a hazai, Fidesz közeli, mint az ellenkezője. Ez az egész világon így van, az nincs így, h. az ellenzék a külpolitika porondján, hazug vádakkal illetve akarja a kétharmados kormányt megbuktatni, az országot megbüntettetni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés