Most megtudtuk, miért kellett annyi stadiont építeni

2021. június 24. 11:22

Az üzenet világos: amit nem szabad a müncheni polgármesternek, azt lehet a fideszes vezetésnek.

2021. június 24. 11:22
null
Juhász Vanessza
Mérce.hu

„Habár a magyar válogatott teljesítményét az országos média egyhangúlag kimagaslónak értékelte a szerdai esti Münchenben játszott meccsen a labdarúgó-Európa-bajnokságon, a stadiongyártás lényegét sokkal inkább a miniszterelnök ezt követő Facebook posztja adta vissza a legjobban. Ugyanis mint kiderült, nagyon szuper új eszközei az identitáspolitikának.

A tegnapi meccs amúgy is felfokozott politikai klímában zajlott, miután az UEFA kedden elutasította Dieter Reiter müncheni polgármester városi tanács nevében leadott kérését arra, hogy szivárvány színben világítsák ki a városi stadiont a magyarok elleni szerdai mérkőzés idejére, a múlt hét kedden elfogadott, és szerdán aláírt homofób módosítókkal teletűzdelt »pedofil-törvény« elleni tiltakozás jeléül. A testület azzal indokolta a döntést, hogy  ezzel a mérkőzés politikai kontextusba kerülne. Orbán Viktor is reagált az UEFA döntésére, arra kérte a német politikusokat, hogy fogadják el az UEFA tilalmát, amely értelmében nem lehet szivárványszínekkel megvilágítani a müncheni Allianz Arénát a német–magyar meccs ideje alatt.

Orbán szerint ugyanis »az, hogy a müncheni, vagy bármely más európai stadion szivárványszínekben világít-e, nem állami döntés«.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Varga László és akkor mi a picsa van
2021. június 25. 16:43
Juhász Vanessza, maga nagyon hülye! Azért kellett újjáépíteni a stadionokat, mert az '50-es évek óta szét voltak rohadva. Ha egyszer két sarki strichelés között benézett volna egy magyar stadion öltözőjébe, zuhanyzójába, tapasztalhatta volna, hogy minden padló a fagytól hullámos, az ajtók le vannak szállva, ezért nem csukhatók, a vizes berendezések szét vannak rohadva. Egy gondos gazda a rábízott vagyont felújítja, s úgy adja át használatra. Így pótolja a FIDESZ azt, amit a komcsi-libsik 70 éven át elmulasztottak. Ezen kívül, nyugaton minden sportra fordított pénz kétszeresen megtérül az egészségügyi terhek csökkenésében. Persze, a liberális agymosottak szerint ez csak nyugaton van így, nálunk nem. Ja, meg ne feledkezzünk arról, hogy szerintük minden stadion Orbán Viktor nevére van írva.
Krupp Skya
2021. június 25. 04:51
Vanessza nem vagy egyedül itt van Gek, ketten együtt seggek vagytok.
Krupp Skya
2021. június 25. 04:48
Van essza? Nincs.
Box Hill
2021. június 24. 20:44
A nők hosszú ideje szeretnék bizonyítani, hogy van eszük is a hajuk alatt, és akkor jön egy ilyen képviselőjük. Kezdhetnek mindent elölről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik