Most megtudtuk, miért kellett annyi stadiont építeni

2021. június 24. 11:22

Juhász Vanessza
Mérce.hu
Az üzenet világos: amit nem szabad a müncheni polgármesternek, azt lehet a fideszes vezetésnek.

„Habár a magyar válogatott teljesítményét az országos média egyhangúlag kimagaslónak értékelte a szerdai esti Münchenben játszott meccsen a labdarúgó-Európa-bajnokságon, a stadiongyártás lényegét sokkal inkább a miniszterelnök ezt követő Facebook posztja adta vissza a legjobban. Ugyanis mint kiderült, nagyon szuper új eszközei az identitáspolitikának.

A tegnapi meccs amúgy is felfokozott politikai klímában zajlott, miután az UEFA kedden elutasította Dieter Reiter müncheni polgármester városi tanács nevében leadott kérését arra, hogy szivárvány színben világítsák ki a városi stadiont a magyarok elleni szerdai mérkőzés idejére, a múlt hét kedden elfogadott, és szerdán aláírt homofób módosítókkal teletűzdelt »pedofil-törvény« elleni tiltakozás jeléül. A testület azzal indokolta a döntést, hogy  ezzel a mérkőzés politikai kontextusba kerülne. Orbán Viktor is reagált az UEFA döntésére, arra kérte a német politikusokat, hogy fogadják el az UEFA tilalmát, amely értelmében nem lehet szivárványszínekkel megvilágítani a müncheni Allianz Arénát a német–magyar meccs ideje alatt.

Orbán szerint ugyanis »az, hogy a müncheni, vagy bármely más európai stadion szivárványszínekben világít-e, nem állami döntés«.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 85 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hát, de hülye vagy, te pajkosan hátrafelé kacsingató valakike.

Nem tudja megkülönböztetni a nemzetközi szivárvány zászlót a magyar nemzeti zászlónktól.
De lehet, hogy neki a nemzetközi szivárvány sokkal fontosabb

Feltűnő volt tegnap, hogy a magyar ellenzék elhallgatott. Csendben vár, hogy majd nemzetközileg kaparják ki az ő gesztenyéjét.
Mára már örülök, hogy a nemzetközi szivárványosok ennyire túltolták. Így sokkal többen megismerhették őket.
Taszítóak voltak......

Gusztustalan bolsevik kurva.

Tudom,hogy ez bonyolult egyeseknek, de mivel a csapatok nem meztelenül vagy ad hoc szerelésben játszanak, vannak bizonyos nemzeti vagy csapatszínek, amelyek használata teljesen természetes. Ezzel van összefüggésben, hogy a hazai szektorban nem viselheti valaki az ellenfél csapat színeit és fordítva. Szivárványos csapat meg nem volt a pályán.

Ha jönnek, a stadiont ideiglenesen Ernst Röhm-re fogjuk keresztelni.

A nők hosszú ideje szeretnék bizonyítani, hogy van eszük is a hajuk alatt, és akkor jön egy ilyen képviselőjük. Kezdhetnek mindent elölről.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés