Hadházy háromszor is írt Orbán vacsorájáról

2021. június 24. 09:35

A független képviselő szerint rendkívül fontos lehet, hogy a miniszterelnök Brüsszelben „egy kis olasz fasisztoid pártocska vezetőjével vacsorázott”.

2021. június 24. 09:35
null

Hadházy Ákos valamiért rendkívül fontosnak tartotta megjegyezni, hogy „a magyar miniszterelnök arra hivatkozva hagyta ki a magyar-német meccset, hogy Brüsszelben egy kis olasz fasisztoid pártocska vezetőjével vacsorázott”. Ezért egy rövid Facebook-posztban mindezt háromszor is leírta. A független képviselő a bejegyzésében arra nem adott magyarázatot, hogy ezt miért csinálta, az egyik olvasója viszont megjegyezte, hogy ezzel túlszárnyalta Adyt.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pitypangocska
2021. június 25. 13:48
Hadházy, 1., Orbán Viktor körme alatti kosz -de nincs neki- többet érne, mint a Te egész elfuserált lényed. 2., Menjél állást keresni, hogy legyen miből megélned '22-től! Bernidet is vidd magaddal!
Pierre
2021. június 25. 07:56
eközben: Orbán Viktor azt reméli, a szerény körülmények közt élő miniszterelnök imázsával 2022-ben választást tud nyerni. Amilyen serényen dolgozik ezen a Fidesz kommunikációs stábja, úgy sürögnek az építőmunkások a kormányfő valódi arcát mutató hatvanpusztai birtokon. A főhercegi majorság – sokmilliárdos beruházást követően – a nyáron elnyeri végső formáját. https://hvg.hu/360/202125__hatvanpusztai_epitkezes__azorban_csalad_alma__melygarazs_azugaron__sajat_labon_forgo_palota
iimre
2021. június 25. 04:26
"Hadházy háromszor is írt Orbán vacsorájáról" Nem néztem végig a fórumot, senki nem írta eddig, hogy é h e s d i s z n ó m a k k a l á l m o d i k? ;)
formaegy
2021. június 24. 17:32
Te padig a náci tömeggyilkosok fenekét nyalod! Ha tehetnéd minden magyart gázkamrába küldenél te rohadt náci! Te pofázol? Mocskos hazaáruló tetves kutya!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik