Köszönet és hála – A futball hazatért!

2021. június 24. 13:44

Carpathian Brigade '09
Facebook
A könnyek most az öröm könnyei.

„Még kavarognak bennünk a gondolatok, érzelmek a tegnapi mérkőzést követően. Eszünkbe jut, milyen nehéz időszak állt országunk és lelátónk népe mögött, az hogy honnan indultunk és hova érkeztünk néhány mérkőzés alatt. Eszünkbe jut egy-egy gól, lelátón felcsendült dal és közös ünneplés. Lábunkban érezzük vonulásaink minden egyes lépését, mellkasunk duzzadó büszkeségét, ahogy együtt bemeneteltünk az Európa-bajnokságra. Szemeink elé rajzolódik a monumentális Gábriel arkangyal, hogy újra dicső fényében ragyoghasson Magyarország.

A kontinensviadal számunkra ugyan most véget ért, de azt szeretnénk, hogy ez az érzés sose múljon el. Hinni akarjuk, hogy egy generációs futballszurkolói élményen vagyunk túl, ahol gyerektől, apukán át a családok idősebb tagjaiig is egyet, s ugyanazt fogjuk érezni, ha szóba kerül 2021 júniusa. A könnyek most az öröm könnyei.

Szeretnénk köszönetet mondani minden társunknak, aki az elmúlt hetekben, hónapokban tett azért, hogy futballünnep legyen Budapesten. Köszönjük a magyar szurkolói csoportok segítségét és támogatását, hogy ilyen atmoszférát teremthettünk együtt a Puskás Arénában. Természetesen óriási köszönet a csapatnak és Marco Rossinak, akik varázslatos játékot és eredményeket produkáltak. Bízunk benne, hogy olyan fényes jövő áll előttünk, hogy a legfiatalabb korosztályok számára egy-egy Eb-re és akár vb-re való kijutás már-már nem lenne olyan csodaszámba menő, mint az számunkra volt az elmúlt két alkalommal.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 12 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Eszünkbe jut, milyen nehéz időszak állt országunk és lelátónk népe mögött, az hogy honnan indultunk és hova érkeztünk"

- omladozó, életveszélyes betontömbök, 50-60 évesek, amit stadionnak neveztek
- vadnövényekkel telenőtt szétmálló lelátók
- futball, szurkolók teljes apátiája
No de, mit csodálkozunk:
a baloldaliaknak, liberálisoknak akkor jó a napjuk, ha a magyart a földön fekve, csúszómászóként alázhatják, ehhez pedig: meg kellett alázni bennünket ott, ahová a legtöbb ember figyelme árad: a futballpályán.

Mi köszönjük Nektek, a kiállásotokat, mellyel megtisztelitek az ellenfelet, de
mindenekelőtt a Magyar Csapatot, rajtuk keresztül: a Magyar Népet.

A német válogatott is feketében játszott.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés