Köszönet és hála – A futball hazatért!

2021. június 24. 13:44

A könnyek most az öröm könnyei.

2021. június 24. 13:44
Carpathian Brigade '09
Facebook

„Még kavarognak bennünk a gondolatok, érzelmek a tegnapi mérkőzést követően. Eszünkbe jut, milyen nehéz időszak állt országunk és lelátónk népe mögött, az hogy honnan indultunk és hova érkeztünk néhány mérkőzés alatt. Eszünkbe jut egy-egy gól, lelátón felcsendült dal és közös ünneplés. Lábunkban érezzük vonulásaink minden egyes lépését, mellkasunk duzzadó büszkeségét, ahogy együtt bemeneteltünk az Európa-bajnokságra. Szemeink elé rajzolódik a monumentális Gábriel arkangyal, hogy újra dicső fényében ragyoghasson Magyarország.

A kontinensviadal számunkra ugyan most véget ért, de azt szeretnénk, hogy ez az érzés sose múljon el. Hinni akarjuk, hogy egy generációs futballszurkolói élményen vagyunk túl, ahol gyerektől, apukán át a családok idősebb tagjaiig is egyet, s ugyanazt fogjuk érezni, ha szóba kerül 2021 júniusa. A könnyek most az öröm könnyei.

Szeretnénk köszönetet mondani minden társunknak, aki az elmúlt hetekben, hónapokban tett azért, hogy futballünnep legyen Budapesten. Köszönjük a magyar szurkolói csoportok segítségét és támogatását, hogy ilyen atmoszférát teremthettünk együtt a Puskás Arénában. Természetesen óriási köszönet a csapatnak és Marco Rossinak, akik varázslatos játékot és eredményeket produkáltak. Bízunk benne, hogy olyan fényes jövő áll előttünk, hogy a legfiatalabb korosztályok számára egy-egy Eb-re és akár vb-re való kijutás már-már nem lenne olyan csodaszámba menő, mint az számunkra volt az elmúlt két alkalommal.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2021. június 24. 17:39
"Eszünkbe jut, milyen nehéz időszak állt országunk és lelátónk népe mögött, az hogy honnan indultunk és hova érkeztünk" - omladozó, életveszélyes betontömbök, 50-60 évesek, amit stadionnak neveztek - vadnövényekkel telenőtt szétmálló lelátók - futball, szurkolók teljes apátiája No de, mit csodálkozunk: a baloldaliaknak, liberálisoknak akkor jó a napjuk, ha a magyart a földön fekve, csúszómászóként alázhatják, ehhez pedig: meg kellett alázni bennünket ott, ahová a legtöbb ember figyelme árad: a futballpályán. Mi köszönjük Nektek, a kiállásotokat, mellyel megtisztelitek az ellenfelet, de mindenekelőtt a Magyar Csapatot, rajtuk keresztül: a Magyar Népet.
NorthernOutlaw
2021. június 24. 17:20
Mi is köszönjük nektek! Ehhez az élményhez Ti is nagyon kellettetek. Tudja ezt a csapat és mi is, akik otthonról szorítottunk.
olvaso9
2021. június 24. 16:00
Utólag is érdemes pontosan, reálisan leírni, videón bemutatni, mi történt a magyar szurkolókkal Németországban, s mi történt ugyanakkor a francia és portugál szurkolókkal Budapesten...
Mátyás01
2021. június 24. 15:52
Tegnap a meccset nézve azon gondolkodtam, hogy a teljesen feleslegesen kivezényelt rendőrsorfallal a német szervezők/politikusok tényleg azt hitték, hogy valami neonáci félkatonai szervezet a magyar szurkolók csoportja, vagy direkt rájátszottak? Ennyire hülyék, vagy csak aljasak? Ezeknek már az is náci, ha fekete pólóban vannak a szurkolók és hangosan szurkolnak? Egészen elképesztő volt. Miközben az egyetlen rendbontó egy szivárványzászlós szerencsétlen volt, aki berohant a pályára a magyar himnusz alatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik