A magyar foci a miénk, nem Orbán Viktoré

2021. június 24. 11:45

A miniszterelnök a legfontosabb meccs közben inkább a saját öncélú politikai játszmáit játszotta.

2021. június 24. 11:45
null
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Még mindig a tegnapi meccs hatása alatt vagyok. Elképesztő élmény volt, elképesztőt játszott és küzdött a magyar csapat – csak azok a fránya utolsó percek ne lettek volna. Ezek a srácok igenis továbbjutást érdemeltek a »halálcsoportból«, végig hajtottak, szívüket-lelkület beletették, jobban akarták a továbbjutást, és egyszerűen jobban játszottak, mint a 2014-es világbajnok.

Szerencsére nem tudta beárnyékolni az estét az sem, hogy a magyar miniszterelnök a legfontosabb magyar meccs előtt és közben inkább a saját öncélú politikai játszmáit játszotta, amihez még a válogatottat is megpróbálta felhasználni – a meccs helyett pedig inkább egy olasz posztfasiszta párttal találkozott Brüsszelben. A tegnap este megmutatta: a magyar focit nem lehet tőlünk elvenni, nem lehet kisajátítani, nem lehet a nemzet megosztására használni. A magyar foci a miénk, nem Orbán Viktoré.

Most pedig indulhat a készülődés a VB-re – ezek után már nincs mitől félnünk.”

Fotó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 212 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zuriktodor
2021. június 28. 02:58
már csak a MI jelentését kellene tisztázni.
XSXS
2021. június 26. 00:55
Ugyan mar froccsontott szamuely, meg a lest sem erted. Hiaba akarsz dorgolozni, hasonloan elvtarsaidhoz, kontraproduktiv. Az a hajo reg elment, amikor meg hitelesen tamogathattatok volna az ide vezeto uton a sportoloinkat, a stadion es sportcsarnok es uszoda es atletikai palyak, stb epiteset. Nolimpia b+, az ment. Na az a tied.
zoles
2021. június 25. 13:13
A kurva anyádé, de nem a tied te buzeráns geci.
jetta84
2021. június 25. 12:24
Te aki a magyar olimpia ellen szervezkedtél, még Orbánra mutogatsz?? Ő alapozta meg a focink felemelkedését amit ti pénzkidobásnak neveztetek. Most, hogy sikereket érünk el inkább hallgassatok és ne döngessétek a melletek mekkora magyarok vagytok.Ha rajtatok múlott volna magyar labdarúgás sem lenne már.Te szarházi, kontramagyar!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik