Miről szól a gyermekek védelmét segítő törvény?

2021. június 23. 12:10

Kötter Tamás
Facebook
A gyerek szexuális nevelése a szülő joga, abba nem szólhatnak bele civil szervezetek.

„Az írástudók felelőssége – avagy a törvény nem ismerete, nem mentesít a felelősség alól. Azonnal támadásba lendült a – természetesen nem létező – meleglobbi, a különféle női magazinok »fejhangon sipítva« közlik az olvasóikkal, hogy gyakorlatilag betiltották a homoszexualitást, veszélyben az emberi jogok, ebben az országban már nem lehet élni – és így tovább. Írók rettegnek attól, hogy műveik indexre vagy kikerülnek a tanrendből, sokan Shakespeare drámaira hivatkoznak és teszik fel a kérdést, most mi lesz a nagy klasszikus műveivel. A nemzetközi szervezetek, polgármesterek, kormányok és az ötödik hadoszlopként működő civil szervezetek kórusa, azzal, hogy a vitát azonnal hisztérikus/politikai mederbe tereli elnyom minden a valóságról szóló diskurzust.

Miről is van szó? Az Országgyűlés 157 igen, egy nem szavazat mellett elfogadta a pedofil bűnelkövetőkkel szembeni szigorúbb fellépésről, valamint a gyermekek védelme érdekében egyes törvények módosításáról szóló javaslatot, melynek egyes részei azonnal kiverték a biztosítékot a kulturális – ami egyben ma már a politikai baloldallal egyenértékű – baloldal berkeiben.

Mi a lényege, végső »mondanivalója« a törvénynek a társadalomhoz? A gyerek szexuális nevelése a szülő joga, abba nem szólhat bele sem az állam, sem a médiaportálok, sem az érzékenyítő civil szervezetek. Ezen belül különösen nagy hangsúlyt fektet a gyerek nemének megfelelő önazonossághoz való jogára, mely jogot azzal is véd, hogy a cselekvő vagy korlátozottan cselekvőképtelen (vagyis még mentálisan, szexuálisan nem érett, döntéseik súlyát nem, vagy csak korlátozottan felismerő) személyek számára megtiltja az ilyen jellegű propagandát. De, mi köze ehhez Shakespeare-nek?! Vagy egy regénynek, filmnek, amelyben LMBTQ emberek szerepelnek?! Biztos, hogy össze kell mosni a propagandát a kultúrával?! A felvilágosítást a befolyásolással?! És egyébként is, az angol egyetemek – amely kezdeményezéshez az amerikai egyetemi körök is csatlakoztak – már rég bebizonyították, hogy a Shakespeare művei rasszisták és nőgyűlölők, és az egész – természetesen – a fehér felsőbbrendűségről, a kolonizációról szól.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 42 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

NEM

- a szexpartnert kereső buzinak vagy szervezetének az előjoga, hogy az iskolában a homoszexualitásról felvilágosítást tartson,
- a szexpartnert kereső, diákjait kefélő oktatónak az előjoga, hogy az iskolában szexuális felvilágosítást tartson,
- a pedofil előjoga, hogy az iskolában a cukrosbácsi veszélyeiről tartson előadást.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés