Merkel: Helytelen az iskolai szexuális felvilágosítással kapcsolatos magyar törvény

2021. június 23. 17:07
„Nem fér össze a politikáról alkotott elképzelésemmel, hogy az azonos nemű párok bejegyzett élettársi kapcsolatát ugyan engedélyezik, de korlátozzák a felvilágosítást róla” – mondta a német kancellár.

Helytelennek nevezte az iskolai szexuális felvilágosítással kapcsolatos új magyar jogszabályt Angela Merkel német kancellár szerdán Berlinben a szövetségi parlamentben (Bundestag).

A kormányfő az azonnali kérdések és válaszok órájában a pártjától, a jobbközép Kereszténydemokrata Uniótól (CDU) jobbra álló ellenzéki Alternatíva Németországnak (AfD) egy képviselője azon kérdésére, hogy támogatja-e a „Magyarország szuverenitását megtámadó” Európai Bizottság fellépését a törvény ügyében, elmondta, hogy helytelennek tartja a jogszabályt.    

Kijelentette: „nem fér össze a politikáról alkotott elképzelésemmel, hogy az azonos nemű párok bejegyzett élettársi kapcsolatát ugyan engedélyezik, de korlátozzák a felvilágosítást róla”. Egy ilyen korlátozás összefüggésben áll „az oktatás szabadságával is, és hasonló ügyekkel, és olyasvalami, amit politikailag elutasítok” – fejtette ki a kereszténydemokrata politikus.    

Mint mondta, az Európai Bizottság önállóan dönt az esetleges kötelezettségszegési eljárásokról,

„mindenesetre én határozottan bírálom ezt a törvényt”

Megjegyezte, hogy barátsággal viszonyul Magyarországhoz, de a „politikai nézeteltéréseket” megnevezi. „Egyébként Orbán Viktor nem olyan miniszterelnök, aki ne tenné meg ugyanezt a saját országáért” – mondta Angela Merkel.

(MTI)

Kép forrása: MTI/EPA/Pool/Kenzo Tribouillard

 

Összesen 151 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem maradnak le a gyerekek semmiről. Úgyis csak 18 éves koruk után hazasodhatnak.

Na jó, azért annak a Chartának értelmezését a Mein Kampf-ra vagy Lenin&Sztalin műveire sem lehetne kiterjeszteni.

Egy fenét megy ellene. A gyerek nincs a homoszexualitás ellen nevelve az iskolában, és megvan a joga arra , hogy nevelhesse a gyerekét, úgy, ahogy akarja.

Amit te csinálsz, az a Alapjogi Charta kiferdítése. Orbán nem hazudik, csak nektek nem világos a hazugság mint fogalom, mert éjjel, nappal hazudoztok.

A politikai pedofil Soros-terrorral a nyugat-európai elit nem mer szembemenni, láthatóan Merkel a fő megfélemlítettek közé tartozik.
Ám semmiképp nem győzhetnek, mert Isten ellen mennek.
Sorosék húzzák az időt, gyengítenek mindent, ami emberi méltóság, helyébe a silányságnak állítanak szobrot!, - a kedvező pillanatra várnak. Amikor ez eljön, megúszhatják és új eszement hazugságparádé alatt ugyanők tovább folytathatják.
Mert csak egy valódi kérdés van:
az új világnak is a rothschild áll majd az élére, - mint a sztálinizmusnak, hitlerizmusnak, BLM-genderizmusnak - vagy egy teljesen más jön?

Ez, ebben a formában nem igaz...

Igen, betű szerint ott van az általad idézett szöveg utolsó mondata az Alapjogi chartából. Rágcsáld még egy kicsit! Hátha megérted.

"Ötször több szifiliszes!
Általános iskolások között terjedt a szifilisz Hajdúhadházán, ... Neuroszifilisznek azt nevezik, amikor a betegség az agyi idegrendszer működését támadja..."
A szifilisz, állítólag az agyat is támadja.
Te szifiliszes vagy?
Erőlködésednek beszarás a vége.
Nyilvánosan.

A Telex ejakuál, Orbán máris veszített Münchenben:
"12 ezer szivárványos zászlót osztanak szét Münchenben a német–magyar előtt.
A német–magyar egy fontos Eb-meccs, de sokkal többről szól, mint egy futballesemény, az aluljárókban, az újságok címlapján és a hirdetésekben is visszaköszön a szivárványszínű zászló."
Közben, a politikai pedofil Soros ügynökei az UEFA-ban is teszik a dolgukat:
"Az Instagramon magyarázkodik az UEFA a müncheni stadionbalhé miatt."

Reklámozni nem lehet, beszélni lehet róla, de megfelelő oktatókkal, nem propaganda NBO-k bevonásával.
Frau Merkel olvassa el a törvényt.
Nem ártana németre, angolra fordítani.

Aki LMBTQ-nak akarja nevelni a gyerekét, az tegye azt otthon a családjában, aki nem akarja, annak pedig legyen joga ezt elutasítani. Ez legyen egyéni, családi nevelés és ne csoportos, iskolai program olyanoknak is, akiknek a szülei ebből nem kérnek.

Az iskolában annak a korosztálynak, akiknek még a normális szexualitás is ismeretlen, vagy éppen titokzatos valami, ne álljanak elő az abnormális változattal, ne keltsenek bennük zavart. Majd ha a gyerek felnő, eldönti, hogyan kezelje ezt a kérdést.

Szóval ez nem jogi probléma, én, igaz már ezen a koron túl vagyok, elég drasztikusan elmagyaráznám ezt annak, aki erre hivatkozva próbálná a gyerekemet "érzékenyíteni". Aztán mehetne Merkelhez, vagy Ursulához panaszra.

De felvetődött már, hogy lehet aláírást gyűjteni egy erről szóló népszavazáshoz. Rajta!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés