Magyarország nem egyenlő a Fidesszel

2021. június 23. 07:16

A magyar társadalom egyre elfogadóbb az LMBTQI-közösség tagjaival.

2021. június 23. 07:16
null
Donáth Anna
Facebook

„Szégyen, ami emberileg és politikailag történik ma hazánkkal és az állampolgáraival. De Magyarország nem egyenlő a Fidesszel. Minden friss kutatás szerint a magyar társadalom emberséges, egyre elfogadóbb és egyre toleránsabb az LMBTQI közösség tagjaival. Márpedig ezek a folyamatok sokkal többet számítanak, sokkal fontosabbak, mint néhány cinikus, hataloméhes politikus.

Nincs kétségem afelől, hogy a társadalom a kormányváltás után egyet fog érteni azzal, hogy a törvényt ebben a formájában megsemmisítsük. Addig pedig az a dolgunk, hogy közösségként összefogva védjük és támogassuk azokat, akik ki vannak szolgáltatva, hogy megmutassuk, a magyarság igenis, egy igazságos és emberséges nemzet.”

 

Nyitókép: Trenka Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 185 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zod
2021. június 24. 09:25
Az erőszaktevő apád faszát.
Atilla
2021. június 23. 18:10
Magyarország ketesztény ország és a Szentírás szerint halálos bűn az egyneműek fajtalankodása,"egymásra gerjedése...."Pál a Rómaiakhoz...- Fejezet 1:26,27,32 Inkább Isten törvényét kell betartani,mint a Sátán megtévesztő,hazug,elhitető mesterkedését,ha élni szeretne az ember !
fairly
2021. június 23. 16:28
".......Addig pedig az a dolgunk, hogy közösségként összefogva védjük és támogassuk azokat, akik ki vannak szolgáltatva......" Gondolom, megvéded a Békásmegyeri Evangélikus Szeretetház dolgozóit apádtól is, aki ellen bírósági per folyik a neki kiszolgáltatott dolgozók molesztálása miatt?! Ezt vajon elmondtad apádról ott, a nagy Unióban, hogy mennyire igazságos és emberséges lelkész????? Ajánlom nézz körül a családodban, utána szövegelj az emberségről, igazságról, nemzetről!
Inimma
2021. június 23. 14:56
2038-ban mi a fenét akarod a törvényt megsemmisíteni? Addig Európa égni fog. Főleg miattatok...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik