Szijjártó és a szivárványszínű stadion

2021. június 22. 7:07

Gábor György
Facebook
A magyarországi diktatúráról van szó.

„Szijjártó Péter sportmenedzsment szakon végzett miniszter azt mondta a müncheni stadion szivárványszínű kivilágításának ötletére, hogy károsnak tartja a sport és a politika összekeverését. Szóval károsnak tartja, s tegyük hozzá: méltán, mert ha valamitől tényleg tartózkodik Orbán és rezsimje, az a sport és a politika összekeverése. Fel sem merül ez bennük. Szijjártó egészséges iránymutatása mellett ugyanakkor valamit nem értek: mitől lenne politikai ügy egy stadion szivárványszínű kivilágítása? Mitől lenne politikai ügy egy ember nemi identitása?

Segítek! Egyetlen dologtól: attól, hogy Orbánék azzá tették. Mégpedig a legocsmányabb, legkártékonyabb és leggátlástalanabb módon. Szijjártó még hozzátette, hogy a kivilágítással a politikát belekeverik a sport világába, »hiszen – így a miniszter – mindenki tudja, miről van szó.« És ez is igaz! Valóban mindenki tudja, miről van szó. A magyarországi diktatúráról van szó, a Fidesz nevű állampártról van szó és annak minden ganéságáról.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 43 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mitol lenne politikai ugy a Pride, aztan a Pride-honap, a nagy cegek becsatlakozasa, a baloldali kampanyok, a gyerekek megkornyekezese, az NGO-k erzekenyitesei, tenyleg, Gabor, miert tettetek politikai uggye?
Es aztan artatlanul megkerdezitek, miert is politika ez? Hat azert, mert mindent megtettetek azert, hogy az legyen, azert!
Hergeled a kutyat es aztan csodalkozol, hogy duhos?
Van bor a kepeteken, de vastag es gyomrotok is van hozza!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés