Kedves magyar(válogatott)gyűlölő embertársam!

2021. június 22. 19:01

Kurtz ezredes
Kontra
Ismerd el, hogy a magyar foci tényleg jobb lett, de természetesen nem Orbán miatt, hanem pont hogy ellenére!

„Bizonyára nehéz napokat élsz át most, mert bekövetkezett az, amit elképzelni se bírtál korábban. Nem is érted, hogy történhetett ez, és elkeseredetten bámulsz magad elé. Viszont a magyar válogatott példáján okulva te is megtanulhatod, hogy sosem szabad feladni, és hátha van még számodra is kiút a reménytelen helyzetedből. Segítünk neked abban, hogy milyen lehetőségek maradtak még számodra.

Valóságtagadsz

Az 1-1 valójában nem is győzelem, és csak a nagyon buta fideszes birkák akarják annak látni. A francia focisták sokkal jobbak, és igazi világsztárok. Te csak értük tudsz igazán rajongani, bár két hete még az írekkel térdeltél, kedden meg Cristianoért rajongtál, de neked nagyjából tök mindegy, csak ne magyar legyen! Jöhet még az a szöveg is esetleg, hogy a stadionok csak figyelemelterelés a lényegről.

A cirkusz és kenyér, amit te a tengersok eszeddel átláttál, csak arra nem válaszoltál még soha, hogy az ennek alternatívájaként kínált muciológiád amúgy mi a faszt termel ki magából.

Sajnos az oktatásegészségügy se lett jobb ettől, mert arra kéne mindent költeni, kivéve, ha a legjobb 50-ben levő egyetem jönne ide, mert akkor inkább mégse. Esetleg kényszeredetten ismerd el, hogy a magyar foci tényleg jobb lett, de természetesen nem Orbán miatt, hanem pont hogy ellenére!

Feljelentést írsz

Na, most jön talán a legundorítóbb rész. Az eredményt és az össznemzeti katarzist látva a téged ért sokkot aktív cselekvéssé konvertálod. Tollat ragadsz, és igyekszel a tőled telhető legjobbat nyújtva minden apró mozzanatot jelenteni. Tényleg huhogták Benzemát, aki amúgy Cserinél, de talán a félidő végére a végig a napos oldalon játszó Fiolánál is világosabb bőrszínű (Legalább a nemzetközi focihoz értenél, te hazaáruló senki szardarab!).

Erre az a legfőbb bizonyíték, hogy saját szemeddel láttad a huhogást! A Carpathian Brigade tagjai egytől-egyik neonácik, hiába buktad be ezt a meccset velük már öt évvel ezelőtt is. Ha kellően bátor vagy, talán még a Dózsa György útra is kimerészkedtél, bár a te fajtádnak az már erősen a Limesen fekszik. Ha mégis bevállaltad, akkor fotózgattál ott néhány kompromittáló drapit Trinanonról meg a nemtérdelésről, és nagyvonalúan nem mutattad, ahogy a francia szurkolók is basztatás nélkül vonulhattak ezzel a vérgőzös magyar csordával együtt, mert a kutya nem basztatta őket.”

 

Nyitóképen: A magyar csapat tagjai köszöntik a szurkolókat a Magyarország - Franciaország mérkőzés végén a Puskás Arénában 2021. június 19-én. A társházigazda magyar válogatott 1-1-es döntetlent játszott a világbajnok francia csapattal. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 82 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Én lefordítanám a pedofil törvényt és osztogatnám a külföldi szurkolóknak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés