Wisinger János és Árpa Attila prosztóisztánnak nevezték Magyarországot

2021. június 22. 11:14

Wisinger János és Árpa Attila a Való Világ producerei. Azé a műsoré, ahol köpködik, lehányják egymást a szereplők.

2021. június 22. 11:14
Jeszenszky Zsolt
Jeszenszky Zsolt
Facebook

„Wisinger János és Árpa Attila prosztóisztánnak nevezték Magyarországot. (Legyünk korrektek: Wisinger eggyel visszafogottabb volt. Ő csak a fociszurkolók világát nevezte így, Árpa azonban az egész országot.)

Wisinger János és Árpa Attila az RTL Klub meghatározó emberei, a Való Világ producerei. Azé a műsoré, ahol (szó szerint és átvitt értelemben is) köpködik, lehányják egymást a szereplők, szexuális életüket pedig közszemlére bocsátják. Ennek a műsornak az alkotói minősítenek másokat, minket.

Azt külön sajnálom, hogy az általam nagyon kedvelt Csonka András, akit kifejezetten a barátomnak tekintek, és aki nem is szokott részt venni az ilyen fröcsögésekben, ezúttal csatlakozott hozzájuk.

Amióta a világ világ a focidrukkerek sértegetik az ellenfeleket a meccs alatt. Aztán hazamennek és szépen köszönnek a szomszéd néninek, másnap bemennek dolgozni és végrehajtják a főnök utasításait.

Ezúttal mertek drukkolni a magyar válogatottnak, és örülni a világbajnok franciák ellen elért döntetlennek.

Prosztóisztán. Ízlelgessük.

Nem csodálkoznék, ha a sértegetett focirajongók (van pár millió az országban) soha többé, semmilyen műsort nem néznének az RTL Klubon.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 192 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Saksafar
2021. június 23. 10:05
Sajnos részben igazuk van, szinte a teljes baloldal erősíti ezt. Nyilván ők nem erre gondoltak a kijelentésükkel, a párhuzamos világukban máshogy látják, ami meg nem illik a képbe, azt nem veszik észre. Pedig lenne mit!
tartarossz.blog
2021. június 22. 22:53
Ehhez tartsátok magatokat büdös szarházi kulák meg nyilassöpredék
tartarossz.blog
2021. június 22. 22:50
Már most üzenem, amint rendszerváltás lesz minden egyes kilakoltatott proletár miatt csontokat fogunk törni szarburzsuj gecik
tartarossz.blog
2021. június 22. 22:30
vicces, ez a sok orbánszarban és fideszbűzben dagonyázó elmebeteg vesztes náci pokolfajzat - még most is komcsiznak annyira ráléptek a ruszkik és Rákosiék a pofájukra, igazi idegyenge patkánygyökerek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik