Gőzhenger

2021. június 22. 17:26

Újabb eszközt találtak Németországban a politikai és kulturális imperializmus hirdetésére.

2021. június 22. 17:26
Őry Mariann
Őry Mariann
Magyar Hírlap

„Nemcsak München városvezetése, hanem Markus Söder bajor kormányfő, a szebb napokat látott Keresztényszociális Unió politikusa is támogatja, hogy szivárványszínűre világítsák ki a szerda esti német–magyar meccsre a müncheni stadiont. Természetesen a nyitottság és elfogadás jegyében – igaz, az ötlet egy petícióból jön, amely viszont nyilvánvalóan a magyar gyermekvédelmi törvény elfogadására reagál. Magyarországon jól tudjuk, milyen komolyan veszi az UEFA a meccseken való politizálás tilalmát, de ez ebben az esetben persze mellékes. Ahogy mellékes Manuel Neuer, a németek csapatkapitányának esetében is, aki szivárványszínű karszalaggal játszott az eddigi meccseken. Mert hiszen jó ügyet szolgál, mondták.

Jó érzés lenne tudni, hogy az agresszív külföldi kioktatások, a focit is átpolitizáló akciók egyhangú elutasítással találkoznak a magyar politika részéről. Sajnos azonban ez távolról sincs így. A magyarországi balliberális oldal ugyanis egyenesen imádja, ha rugdossák a hazáját, egymást taposva keresik azoknak a politikusoknak, tisztviselőknek a kegyeit, akiknek módjukban áll valamilyen szankciókat kiszabni Magyarországra. Fekete-Győr András, a Momentum elnöke épp tegnap büszkélkedett el vele, hogy egy francia kormánypárti EP-képviselőt győzködött arról, hogy avatkozzanak már be Magyarországon valahogy. Még arról is biztosította, hogy »2022 után Magyarország visszatér a nyugati útra«.Hát így teljes a kép. Adott egy agresszív, a nemzeti szuverenitást semmibe vevő liberális nyomulás és a magyar balliberális oldal, amely boldogan veti az országot a gőzhenger alá.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tartarossz.blog
2021. június 22. 18:50
Szégyen a Munkáspártra, hogy bekorrumpálodott a Fideszbe, kommunistákból lett mocskolodó tetves túlkompenzált karierrista és votl ügynök féle antikommunisták szekerét nem tolni kéne, hanem szakadékba lendíteni Thürmer Mariann
darázs
2021. június 22. 18:09
Orbán a hibás mert folyton arra kényszeríti az ellenzéket hogy hazudozzon az internáci hálózat felerősíti a hazugságokat majd elmebeteg nyugati ügynöktársak böfögik vissza Magyarországra. A magyar választó pedig nem is érti hogy miért kellene másra szavazni mint Orbánra hisz a túloldalon mindenki hülye.
Da Vinci
2021. június 22. 18:05
Jól mondta Deutsch Tamás! A német zászlót cseréljék le örökre szivárványosra!!!
balbako_
2021. június 22. 17:55
Ez a nagy nyomulás még jól jöhet a 2022 választáskor Fidesznek. Mert nem mindenki boldog, amikor az ocsmány vigyorú hazaárulókkal együtt gyalázzák a magyar demokráciát és nyomják a buzi felsőbbrendűséget.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik