A pedofília relativizálása szembeköpi az áldozatokat

2021. június 22. 16:14

A pedofilokkal való társítás övön aluli aljasság.

2021. június 22. 16:14
Antoni Rita
Antoni Rita
24.hu

„Napok óta a »pedofiltörvény« oda nem illő, homofób, transzfób és – szokás szerint – társadalmi vitára nem bocsátott módosításától hangos a sajtó. Arra, hogy az LMBTQ-emberek nem pedofilok, már sokan rámutattak. Sok szó esett arról is, hogy az azonos neműekhez való vonzódás, vagy a biológiai nemtől eltérő nemi identitás nem a (senki által nem művelt) »népszerűsítés«, és nem is a tényszerű edukáció hatására alakul ki.

Amiről meglátásom szerint eddig keveset beszéltünk, az az, hogy hogyan érintik a történtek a gyermekkori szexuális abúzus áldozatait. Azokat, akiket gyerekként egyszer, vagy rendszeresen megerőszakolt egy tipikusan magát kifelé »tisztességes heterónak« mutató felnőtt. Rájuk nézve különösen káros az LMBTQ-identitások és a pedofília összemosása. A »genderideológia« elleni küzdelemben élen járó, az Isztambuli Egyezmény hazai elutasításáért részben felelős, a Népszava szerint szélsőjobbos orosz oligarchák által pénzelt CitizenGO hazai fiókszervezete a törvény elfogadása után a közösségi oldalán ujjongott, miszerint »gyermekeink ma nagyobb védelmet kaptak«.

Bár igazuk lenne, de sajnos a törvény jelen formájában nem sokkal járul hozzá a gyerekek védelméhez.

Egyrészt, a pedofília és az LMBTQ-közösség ugyanazon törvényben való összemosása nemcsak az LMBTQ-közösség jogaira és általános megítélésére nézve káros, hanem mindenkit félrevezet. Ugyanis nemcsak azt sugallja, hogy aki meleg, az rögtön gyanús, hanem egyúttal azt is, hogy aki hetero, az viszont biztosan veszélytelen. (Pláne ha még felesége, családja is van!) A gyermekek elleni szexuális abúzus elkövetői azonban külsejüket és életmódjukat tekintve általában kifejezetten konformista, sőt gyakran köztiszteletben álló személyek. A már ránézésre gyanús, általános iskolák és játszóterek környékén ólálkodó »mutogatós bácsik« éppen azért szednek viszonylag kevés áldozatot, mert messziről ordít róluk, hogy valami nincs rendben velük. Így a gyerekek jellemzően elkerülik, a szülők, tanárok pedig hamar észreveszik őket, és a hatóságok sem vonakodnak lépéseket tenni megfékezésük érdekében.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Esvány
2021. június 23. 15:59
"Egyrészt, a pedofília és az LMBTQ-közösség ugyanazon törvényben való összemosása " A törvényben hol szerepel LMBTQ-közösség és hol van benne összemosás, te nagyonhülye? Mellesleg nincs is olyan, hogy LMBTQ-közösség.
Esvány
2021. június 23. 15:48
"A pedofilokkal való társítás övön aluli aljasság." Az övön aluli aljasság aljasság az óvodások megkörnyékezése volt. A szellemi pedofília. Nem kellett volna... Látjuk azt is, hogy külföldön mi folyik (pl. Drag Queen meseórák óvodásoknak, állami támogatásból). Harc folyik a lelkekért, a gyermekeink és egész Európa lelkéért. Ebben nem ismerünk pardont!
1000bocs
2021. június 23. 15:40
..Egyrészt, a pedofília és az LMBTQ-közösség ugyanazon törvényben való összemosása nemcsak az LMBTQ-közösség jogaira és általános megítélésére nézve káros, hanem mindenkit félrevezet... A legtöbb pedofil férfi, és a legtöbb pedofil a melegscénában rejtőzködik - na jó, ott annyira nem kell rejtőzködjenek:) Antoni Rita megint ad egy pofont a tényeknek!!! A tények rasszisták és homofóbok!!
1000bocs
2021. június 23. 15:38
..Sok szó esett arról is, hogy az azonos neműekhez való vonzódás, vagy a biológiai nemtől eltérő nemi identitás nem a (senki által nem művelt) népszerűsítés, és nem is a tényszerű edukáció hatására alakul ki.. Csakhogy ez hazugság. A történelem során számos esetben alakult ki az a helyzet, hogy az unatkozó arisztokrata fiatalok körében divattá vált a buzulás. Legutóbb a Velencében a San Marco negyedben a Cicik Hídja kapcsán jött szembe újra ez a történelmi tény. nem várom el hogy egy szélsőséges feminista, a szélbalos vámpírkastély nagymesternője ne hazudozzon, csak az olvasók száméra hagyom itt, mint érdekesség. A történelem tele van konkrétumokkal arról, hogy a buzulás nem mint veleszületett hajlam létezett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik