Mi az Ernst Röhm-stadionban is magyarok maradunk

2021. június 21. 18:51

Trombitás Kristóf
Vasarnap.hu
Az LMBTQ-karszalag nem gond az UEFA-nak, de mit lépnének egy Nagy-Magyarországot ábrázolóra?

„Legyünk egészen egyértelműek már a legelején: ez az egész hisztéria- és hangulatkeltés az UEFA-nak szól. Ezúttal csak járulékos haszon a progressziónak, ha amúgy is Magyarországba rúghatnak. Hiszen mi lehetne minden eddiginél lesújtóbb kritika a baloldal felé, ami úton-útfélén azt harsogta, hogy elhibázott a magyar járványkezelés, ha nem az, hogy az egyedüli teltházas meccsek után az Eb-döntőt is idehaza játszhatják le?

Ennyi szerepel a középpontban, nem több. Ezért harsognak arról, hogy rasszista rigmusok voltak a franciák és homofób bekiabálások a portugálok ellen. És leginkább ennek a botránynak akar megkoronázója lenni az az elképzelhető helyzet is, hogy LMBTQ-stadionban focizhatunk a németekkel.

Nem az a lényeg, hogy volt vagy sem rasszista rigmus. Hiszen lehetett is volna, nem?! És ha lehetett volna, az már majdnem olyan, mintha valójában meg is történne. A progresszió nem vádbeszédeket, hanem ítéleteket fogalmaz meg. Egyébként is, a Soros-blog és társai megírták, tehát megtörtént. Az, hogy több pályán lévő francia mit mond, indifferens a forradalmi élcsapat állításaival szemben. Az UEFA vizsgálódik és csak reménykedhetünk benne, hogy amíg az elembétékú-karszalag nem politikai tartalom, hiszen a sokszínűséget erősíti, addig a fantomhuhogás büntetést érdemel.”

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 85 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés