Komjáthi: A kormány miatt elviselhetetlen dugók vannak Dél-Pesten

2021. június 19. 13:33
„Ez a »Mekk Elek-kormányzás« csődje – mondta az MSZP-s politikus.

„A kormány miatt vannak elviselhetetlen közlekedési dugók Dél-Pesten, és miattuk »esett el« az M0-ás autóút”mondta az MSZP elnökhelyettese online sajtótájékoztatóján.

Komjáthi Imre a csepeli polgármesteri hivatal elől bejelentkezve azt mondta: az M0-ás bedugulása miatt zúdul rá a forgalom Budapest belső kerületeire, elviselhetetlen dugókat okozva ott. Azt állítja, Karácsony Gergely főpolgármester már tavaly levélben érdeklődött Palkovics László innovációs és technológiai miniszternél a hárosi Duna-híd ügyében, és akkor a miniszter megígérte, hogy 2020 szeptemberére megoldódik helyzet, ám most felújítás miatt ismét torlódás van a hídnál.    

Ez a »Mekk Elek-kormányzás« csődje”

– mondta.

Hozzátette: nem emeli fel a szavát a kialakult helyzet miatt Borbély Lénárt (Fidesz-KDNP) csepeli polgármester, Németh Szilárd fideszes országgyűlési képviselő, kormánytag, Palkovics László, Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős miniszter, sem Fürjes Balázs, a Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár.

 

 

Akinek meg kellene szólalnia, az hallgat, ezért az MSZP írásbeli kérdéssel fordul a kormányhoz és a kormánytagokhoz, követelve a helyzet azonnali megoldását” – jelentette ki, majd hozzátette:

Elég volt a hazudozásból, kormányozzanak és vállaljanak felelősséget azért, amit csinálnak,

ezt várják a budapestiek, a dél-pestiek, a csepeliek, a soroksáriak.

 

(MTI / Komjáthi Imre közösségi oldala)

Kép: Komjáthi Imre Facebook-oldala

Összesen 35 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A pofátlan módszer: a saját felelősésget toljad rá a kormányra. Amit kis-Karácsonyank kellene megtennie, azért hibáztassa a kormányt. Egy automatikusan működtetett önkormányzati hazugsággyár ez.

Urú meg a húrú
FeriGeri láncos pincsije

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés