Fekete-Győr, aki megfutamította Orbánt és Kínát

2021. június 19. 8:56

Rőfös Géza
Kontra
A lila román liberálisok vezetője szerint Magyarország melegjogi szempontból „katasztrófa”.

„Az aktuális témákhoz tartozó kommunikációs sablon-memoriterek felmondásának céljából Fekete-Győr András ismét felkereste az ATV Egyenes Beszéd című műsorának stúdióját, ahol Rónai Egonnal beszélgetett pillekönnyű, gendersemleges, lenvászon ingével fejezve ki szolidaritását a bináris nemiségi kategóriákat meghaladó, szerinte hazánkban üldözött kisebbséggel.

FeGyőr nagyon hálás a műsorvezető alákérdezésének, rögtön a beszélgetés kezdetén kaján vigyorral erősíti meg: szerinte is retteg a hatalom a változástól, a Fudan-projekt máris beleállt a földbe (jegyezzük fel: a kormány népszavazást javasol, miután pontos információk állnak rendelkezésre a döntéshez, a momentumos srácok azonban ezt már eldöntötték a választók nélkül),Kína egyenesen összecsinálta magát Baranyi Krisztina és Karácsony Gergely rettenthetetlen utcanévadó akciójától, hogy fog ez kinézni a haladó, nyugati sajtóban, inkább hagyjuk is az egészet, mit fognak szólni Brüsszelben, Washingtonban, vagy épp a Bitó-szalonban…? Tulajdonképpen az ellenzék egységes fellépése nem csak az egyetemet, hanem Orbánt és Pekinget is megbuktatta. Fél kézzel.

»Ilyen országban nem akar az ember élni…«    »Van nekünk több százezer olyan honfitársunk, akik nem egy másik nemhez, hanem saját neméhez vonzódik…« A lila román liberálisok vezetője szerint Magyarország melegjogi szempontból »katasztrófa«. Van, akiket leköpnek, megvernek, és ez szerinte mind a Fidesz bűne. Tulajdonképpen minden ilyen esetnél rögzíthetjük, hogy Orbán ütött, köpött, de legjobb esetben is cinkosan félrefordította a fejét.”

Kép forrása: MTI/Mónus Márton

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 23 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Pedig csak a zsidó példát követjük, igaz, lagymatagon:
Moshe Maya rabbi az izraeli parlamentben leszögezte: a Halakha törvénye szerint a homoszexualitás büntetése: halál.
Forrás: Ze'ev Chafets: Real Torah Judaism, The Jerusalem Report, 1996. január 25, 18.old.

"A Halakha (a zsidó törvény) megszabja, hogy a leszbikust nem kell halállal büntetni, mint a férfi homoszexuálist, sőt még pappal is köthet házasságot. Viszont tettéért fegyelmi büntetés jár: megkorbácsolás."
Forrás: Maurice Lamm: The Jewish Way of Love and Marriage (A szerelem és a házasság zsidó módja), Harper, 1980, 67.old.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés