Én, a potenciális pedofil

2021. június 19. 8:39

Lendvai Ildikó
Népszava
Én is láttam gengszterfilmeket, mégsem lettem fideszes.

„Ennyi évtized után kellett megtudnom, hogy pedofil vagyok. Igaz, csak potenciális, de valahol el kell kezdeni. Rossz rágondolni, hogy sosem tudom meg, ha nem élek meg ilyen szép kort. Szerencsére a Pesti Srácok újságírója nem hagyta, hogy hülyén haljak meg, és még időben informált. Pontosabban a rendőrséget informálta, hogy a melegeket és pedofilokat összemosó törvény ellen tiltakozókat szíveskedjenek potenciális pedofilként számon tartani. És fotózzák le mind a tízezret! Hezitáltam is, ne menjek-e előtte fodrászhoz, de végül megelégedtem egy kis szempillaspirálozással. Potenciálistól az is szép. Muszáj potenciális pedofilnak lennem, ha már meghosszabbították a válsághelyzetet. Bicskéig vagy szeptemberig, még nem tudni. Attól függ, hová esik az előválasztás. Ha Bicskén lesz, akkor Bicskéig, ha szeptemberben, akkor meg addig. A válsághelyzethez pedig lennie kell veszélynek is. Három veszély ugyan már van, megmondta a miniszterelnök: a migránsok, a járvány és Gyurcsány. Ráadásul Gyurcsány ellen oltás sincs. A frenetikus humoráról híres Kocsis Máté megemlítette: akár lehetne egy Gyurcsány elleni Operatív Törzs is. Jó ötlet, csak nem tudom, Müller Cecília ráér-e.  

De három veszély nem elég. Jönnünk kell nekünk, potenciális pedofiloknak is. Így aztán jöttem. Ennyit megtehetek az országért. A Magyar Nemzetből megtudtam, hogy egyben »heterofób, kirekesztő, gyűlöletkeltő« is vagyok, akinél »alapos a gyanú, hogy gyermekeket akar felhasználni alantas politikai céljaira«. Nehogy belezavarodjanak: ez én vagyok és a tüntetők, nem a törvény megszavazói. Plusz »sunyin dörgölőzünk« »a szivárványos zászlók alatt gyülekező álcivil aktivistákhoz«. Ha egy üzlet egyszer beindul….Orbán szerint mindez megerősíti, hogy »a liberálisok diplomás kommunisták«. Szerintem meg a kereszténydemokraták szolfézsra járt populisták. Én is tudok hülyeséget mondani, ha muszáj. 

Érdekes, a »Love is love« (szerelem az szerelem) feliratú pólók ellen nem szóltak. Gondolom, »Lóvé az lóvé«-nak olvasták, amely igazságot maguk is eligazító erejűnek tartanak. Nem sokat fotózták azt a tüntetőt sem, aki bizonyítani akarta: senki nem lesz meleg attól, ha pl. 17 éves gimnazistaként hall az iskolában arról, hogy léteznek homoszexuálisok, és gonosz dolog ilyen társaikat üldözni, gyötörni, ne adj isten öngyilkosságba hajszolni. Ezért táblájára a következő, kétségkívül meggyőző szöveget írta: Én is láttam gengszterfilmeket, mégsem lettem fideszes. Ennek belátása mintha meghaladta volna a törvényalkotók képességeit. Persze nem erről van szó. A cél világos. Kellett az új ellenség. A pedofil bűnözők kevesen vannak, de itt van a statisztikai becslések szerint kb. 200 ezer vagy annál több homoszexuális.”

Fotó: Ficsor Márton

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 149 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Én is láttam gengszterfilmeket, mégsem lettem fideszes."
Maradtál MSz(m)P-s.

Csak Lenin elvtárs engedélyezte filmeket láthatott. Az ő utasításait sohase vonta vissza senki:
Lenin: Utasítások a filmiparról
Lediktálva: 1922. január 17.
"A propaganda és oktató filmeket öreg marxisták és írók ellenőrizzék, hogy elkerüljük a megismétlődését annak a sok szomorú példának, amikor a mellettünk szóló propaganda legyőzte a saját célját."

Én is olvasgatom a mandin Ildikó nénit, mégsem lettem sátánista.

Aki nem mellesleg azt hiszi magarol, hogy humora is van, nott neki az Ellenallasban.
Habar lehet, hogy ott a baljobbiknal az ilyen tipusu viccekre buknak, soha nem tudjuk meg, legnagyobb szerencsenkre.

Ildi néni ne felejtse el, hogy a parlament 157 igen és 1 nem szavazat mellett megszavazta a pedofil bűnelkövetőkkel szembeni szigorúbb fellépésről szóló törvényt. A parlamenti képviselőknek mindössze 0,5 százaléka szavazott nemmel.
Még maga az Öszödi Böszme, a nagy Gyurcsány az Egyesült Ellenzék Bölcs tanítója és Nagy Vezére sem mondott nemet a törvényre.
Ildi néninek tisztelni kéne a képviseleti demokráciát.

Lendvai gengszterfilmeket nézve lett gengszer...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés