A genderlobbi túl messzire ment

2021. június 19. 8:12

Apáti Bence
Magyar Nemzet
A szülők kizárólagos felelőssége és ügye gyermekük nemi identitása és felvilágosítása.

„Azon gondolkozom már régóta, hogy életszerű-e az az állítás, hogy egy mai 10–14 év közötti gyerek egész addigi élete során nem hallott arról, hogy léteznek homoszexuális emberek? Szerintem nem. 2021-ben egészen egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy soha nem hallott arról egy kiskamasz, hogy vannak olyanok, akik a saját nemükhöz vonzódnak. A pedofilellenes törvény ellenzőinek egyik legfontosabb érve ugyanis az, hogy a Fidesz és közvetve a törvény támogatói gyakorlatilag aláírják a kiskorúak halálos ítéletét azzal, hogy innentől kezdve úgymond be lesznek tiltva az iskolai érzékenyítések, amelyek során az LMBTQI-közösség soraiba tartozó néhány százaléknyi kisiskolás értesülhetne erről a roppant fontos információról.

Nem vicc, komoly emberek érvelnek ezzel a téma legfontosabb fórumain, többek között a 444-en, és a kommenteket elolvasva is – több ezren vagyok túl – ez az egyik legfontosabb indokuk arra, miért is süllyedt vissza Magyarország a sötét középkorba a törvény megszavazásával, és miért fognak kisgyerekek tömegével öngyilkosságot elkövetni. Ez az állítás is csak a szokásos ellenzéki hergelés-hazugság, hiszen lehetséges lesz effajta tevékenységet végezni, de csak olyan szervezeteknek, amelyeket előzetesen regisztráltak. Nem véletlen, hogy elsősorban a szélsőliberális, brutálisan jobboldal- és konzervatív-ellenes, úgynevezett civil szervezetek kezdték el a vészharangot kongatni.

Ezek az egyesületek hosszú évek, sőt évtizedek óta harcban állnak a Fidesszel és a keresztény-konzervatív pártokkal, nyíltan politizálnak, és minő meglepetés; a nagy világjobbító, Soros György támogatását élvezik. Mind erkölcsi, mind anyagi értelemben. Ezek azok a szervezetek, amelyek nem felvilágosítanak, hanem kőkemény genderpropagandát folytatnak. Áldatlan tevékenységük érett gyümölcsét láthatjuk is a fejlett Nyugaton. Hihetetlen erőszakosságuknak köszönhetően minden egyes újabb filmben, sorozatban és újabban rajzfilmben és rajzfilmklasszikus feldolgozásban is megjelentek a homoszexuális szereplők, de az egészen pici gyerekeknek szóló gyerekműsorokban is felbukkantak a transznemű műsorvezetők. Olyan férfiak, akik hatalmas sminkben, feltupírozott hajban, vörös rúzzsal, szoknyában, magas sarkú cipőben énekelnek, mesélnek, szavalnak az óvodáskorú szereplőknek és a műsort otthonról követő óvodásoknak.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 49 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szakdolgozat. Vagy szerinted terjesztette?

Időközönként mindenkit visszaengedek. Mindenkit. Aztán ha nem boldogulni egymással, újból X.

Nem elhanyagolható szempont, hogy megvan a szakdolgozat:-)
Vannak olyanok, akiknek nincs meg!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés