Szivárványos európai értékek

2021. június 18. 22:49

Rab Irén
Magyar Hírlap
Ma az óvó néni mesét olvas a kicsiknek a királyfi kezéért megharcoló másik királyfiról.

„Az érzékenyítés régi módszer, az én gyerekkoromban a heti zászló fel- és levonással, a kisdobos, úttörő és KISZ-mozgalom iskolai beépülésével akart a Párt a szocializmus szellemének megfelelő jó elvtársakat nevelni a gyerekekből. Lenin bácsi cipőt és csokoládét adott a szegény gyerekeknek, mondta az óvó néni a pártpropaganda szellemében.

Ma az óvó néni mesét olvas a kicsiknek a királyfi kezéért a sárkánnyal is megharcoló másik királyfiról. Nevelői kézikönyv is készül a mesekönyv mellé, hogy a nemi sokszínűséget hogyan kell elmagyarázni a gyerekeknek. A rendszerváltás száműzte a politikát a nevelési intézményekből, és lám ismét ott settenkedik szivárványos köntösben. Jó lenne, ha az európai értékek őrzői is felismernék, miről szól ez a történet!

A »homoszexuális« törvény, bárhogy nevezik, nem az azonos neműek ellen irányul. Ők továbbra is köthetnek élettársi szerződést, ami nagyjából a házassággal azonos értékű jogokat biztosit. De mivel nem házasság, nem viselhetik egymás nevét és nem fogadhatnak örökbe gyermeket.

Csakúgy, mint egy heterogén élettársi kapcsolat esetében sem. Nincs hátrányos nemi megkülönböztetés! (Amúgy zárójelben, az ezt rögzítő törvényt még a szocialisták regnálása idején fogadta el a parlament. Talán tőlük kellene számonkérni, miért nem a melegházasságot és az örökbefogadás lehetőségét szavaztatták meg akkor?)”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 12 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés