A Szent János Kórház az év Családbarát Kórháza

2021. június 18. 16:07
A díjat Dr. Ralovich Zsolt, az Észak-Közép-budai Centrum Új Szent János Kórház és Szakrendelő igazgatója vette át.

A Családbarát Kórház-díj nyertese 2021-ben az Észak-Közép-budai Centrum Új Szent János Kórház és Szakrendelő – olvasható a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom weboldalán.

Az intézmény sok szakmai programot működtet, számos együttműködő szervezettel működik együtt. Már ismert brandnek számító programjai a Baba-Mama-Papa Együtt program, a Babales, a Stroke ovi. Emellett a pandémia idején együttműködve a helyi óvodával megoldották a dolgozók gyermekeinek ellátását, a távoktatás idején laptopokkal támogatták a kollégák gyermekeinek tanulmányait.

A díj nagyon megtisztelő és motiváló számunkra, hiszen a mindennapi feladatainkon felül vállalt erőfeszítéseinket értékeli”

mondta Sebők-Tóth Kata, a kórház PR és marketingmenedzsere.

A nyertes kórház idén is B Kopp Judit szobrát kapja, egy oklevelet és matricát, amelyet az intézményben feltüntethet. A Családbarát Kórház 2021 logó használati jogát szintén elnyeri a minősítéssel.

A Magyar Kórházszövetség és a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom már 2018 óta pályázati úton keresi és díjjal jutalmazza a családbarát gyakorlatokat megvalósító, az intézményi működésbe a családbarátságot integráló egészségügyi intézményeket.

Nyitókép: Facebook 

Összesen 4 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés