Legalább a gyerekeket hagyjuk békén

2021. június 18. 21:11
ifj. Prózsa István
Vasarnap.hu
Ezért támogattam a pedofiltörvény módosítását.

„Az alapvetés, ahonnan kiindulok, tehát az, hogy az én Uramhoz és az Ő Igéjéhez ragaszkodva vallom, hogy az LMBTQ-ideológia mint olyan, rendkívül káros, mivel olyan életformát propagál, ami az isteni rendelkezéssel ellenkezik, s melyről az Ige azt tanítja, hogy aki ezekben él, az az Isten országát nem örökölheti – vagyis, nem lehet részese a mennynek, csak a kárhozatnak. Legalábbis, ha ebből nem tér meg – a Szentírás alapján azt is vallom, hogy a különböző szexuális devianciákból is van lehetőség a szabadulásra, s az új élet kezdésére Krisztussal.

Ugyebár gyakori érv, hogy attól, hogy valakit érzékenyítenek az LMBTQ-ideológiára, még nem lesz homoszexuális. Attól, hogy valakinek azt mondják, hogy normális a nemváltás, még nem lesz transznemű. Ez úgy, ahogy van, hazugság.

Sajnos igazolható, bizonyítható tény, hogy azokban az országokban, államokban, ahol a genderérzékenyítés az iskolákban legális és mindenütt jelen van, ott a fiatalok körében masszívan megnövekszik azok száma, akik nem heteroszexuális férfiként vagy nőként azonosítják magukat. A »born this way« (= így született) jelszava nemes egyszerűséggel egy hazugság, amelynek ma már tudományos cáfolata is van – arra viszont jó, hogy elhallgattassák vele az »érzékenyítés« iránt kritikus hangokat, majd erre hivatkozva biztathassák adott esetben már óvodáskortól a gyermekeket, hogy bátran próbálkozzanak mindkét nemmel, »kísérletezzenek« a szexualitás terén, s ne hagyják, hogy a »heteronormatív« keretek közé szorítsák őket. Egyértelmű tehát, hogy a fiatalok számára nem azt hirdetik (sajnos, sokszor hazai iskolákban is), hogy »aki LMBTQ személy, az így született«, hanem az a cél, hogy a fiatalokat eltántorítsák a hagyományos nemiségtől, s a férfi-nő Isten által rendelt kettősségében kiteljesedő házasélettől.

Nem véletlen ez – itt jön képbe a kultúrmarxizmus, mely nagyon mélyen bele van gyökerezve a különböző progresszív ideológiákba, s melynek egyértelműen célja a hagyományos családmodell és a hagyományos nemi szerepek lerombolása (mindennel együtt, ami a keresztény értékrend része) annak érdekében, hogy kiteljesíthesse az új világot, a megálmodott utópiát. Csak egy baj van – hogy minden utópia, amikor megvalósítják, földi pokol lesz. A klasszikus marxizmussal sem volt másképp – a Nyugatra szabott, az emberi kultúra társadalommérnöki átalakítását kitűző mozgalom viszont sajnos, látványosan sokkal sikeresebb az újabb földi pokol megvalósításában, mint a korábbi verzió.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 10 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés