Újabb tüntetést szervez Gődény György, de az emberek nem akarnak menni

2021. június 17. 22:46
Három hét alatt ötszázan jelentkeztetek, hogy tüntessünk a Normális Életért – panaszkodott Gődény György azért, mert hívei nem akarnak tüntetni a kánikulában. 

„Ez döbbenetes, a jövőnk és a gyermekeink élete ennyire nem érdekel titeket? Hétfőn a homoszexuálisok tüntettek, hogy gyermeket fogadhassanak örökbe, és erre 10 ezren mentek a parlamenthez! Ti pedig 3 hét alatt ötszázan jelentkeztetek, hogy tüntessünk a normális életért, a megkülönböztetéssel szemben, és hogy ne oltsák be a gyermekeket?!” – panaszkodott Gődény György, aki most többek között azért is szervez tüntetést, mert a kormány lehetővé tette, hogy a 12-16 éves gyerekeket is be lehessen oltani a Pfizer-vakcinával.

„Nincs szükség olyan hatalomra, ami bünteti a normális és egészséges életet, helyette pedig a betegségben lát üzletet! Várunk téged, ha eleged van a média által terjesztett politikai vírusból, amire hivatkozva tönkretesznek mindent” – áll az esemény beharnagozójában melyen csütörtökön 725-en jelezték részvételüket, és 1600-an érdeklődésüket. Gődény György azonban tízezreket vár. 

„Emberek most komolyan, hogy lehet ez, a jövőnkért és az utódainkért mozdulni sem akartok, de a lényegtelen dolgokért vagy egy focimeccs miatt rögtön az utcára mentek? Hol vannak a bátor férfiak, akik megvédik a családjaikat? Az amit velünk tesznek lassan másfél éve, csak 500 embert zavar?! Elvileg milliók utasítják el a diszkriminációt, de akkor mire vártok? Vasárnap 13 órára legalább 10 ezer embernek kell eljönni a parlamenthez, hogy mielőbb végetvessünk ennek az őrületnek!” – írta az elégedetlen vírusszkeptikus aktivista. 

Fotó: Facebook, Dr. Gődény

Összesen 94 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A hülyeség határtalan. A tiéd pedig végképp. Ha az emberiség 90%-a lenne oltva, akkor vége lenne ennek az egésznek. A vakcína , amig milliónyi fertőzött van, csak a haláltól véd meg, de pont a hozzád hasonló ökrök edzőpályát biztosítanak a vírusnak.
Persze ehhez ismerned kellene a mutáció jelenségét, amit nem tanultál meg. Ahogyan más fontos alapismerettel sem rendelkezel, ami nem akadályoz meg abban, hogy hülyeségeket beszélj.
Az ostobaság nem érdem.

Ezek megint a félművelt ostobák szavai.
Olvass Fekete Istvánt, ha már úgysem mégy sehová. Életrajzi regényében írja, hogy hány és hány barátja halt meg olyan betegségekben, amit ma már hírből sem ismerünk. Az, hogy a ma megszületett gyerekek nem kerülnek vastüdőbe, nem halnak meg, mint a Móra Ferenc: Kincskereső Kisködmönjének Körtemuzsika fejezetében megismerhető kislány is torokgyíktól (diftéria) és folytathatnám, mind a vakcínának köszönhető. A folyamat pedig ugyanaz. Egy olyan vírus részt juttatnak az oltással a szervezetedbe, ami kiváltja az immunválaszt.
Nem ördöngösség.

Gődény pont a te ostobaságodból él.
Miért félsz a bíztatástól? Én elmondtam, hogy miért kell meglennie az átoltottságnak. Téged mivel veszélyeztet az oltott? Érzed a szagáról? Terjeszti a mérget a levegőben a bőrén át?
Neked szabad az eszméidet terjeszteni, a tanult emberek meg kussoljanak, mert megzavarják a hülyeségedet?

Nyiss ki egy középiskolás biológia könyvet, vagy tanulmányozd a sejtosztódást, vagy a DNS átírást!
Vagy keress rá a "nyájimmunitás" fogalmára!

Nem most találták ki, már 200 éve vakcinálunk, akkor találta fel egy Jenner nevű orvos. A kínaiak meg még előbb.

Attól, hogy nem veszitek tudomásul a tényeket, attól még azok tények. Ma már sehol a földön nem található meg az a vírus, ami 2020 márciusában ölte az embereket.

Aha. Mit fogsz tenni? Megversz? Vagy meg is ölsz az indulataid nevében? Mert neked jogod van veszélyeztetni másokat és ölni is, mert jogod van elengedni az indulataidat?

Nem kellene mást, csak ha kiderül rólad, hogy megfertőztél egy embert, aki kórházba kerül, akkor fizesd ki a kezelési költségét. Te és a hozzád hasonlók.

Aha. Egy szokásos dékás történet. A sógorod volt, kimerné azt mondani, hogy ez nem igaz. Igaz, néhány fontos körülményt kihagytál belőle...
Érdekes, az én sógornőmet nem oltották be, csak 3 hónappal a negatív covid tesztje után, pedig tünetei akkor már 6 hónapja nem voltak. De hát Komáromi is háziorvos hazánkban...

Tekintsünk el attól, hogy egy normális ember még érettségit sem kap anélkül a tudás nélkül, amit te itt cáfolni igyekszel.

Lehet, hogy biológiai fegyver a covid. Csakhogy ez számunkra teljesen mellékes. Van fegyverünk a fegyver ellen és az is teljesen mellékes, hogy hasonlít-e valami másra, vagy sem. Az elv ugyanaz. Amit te nem akarsz megérteni.
Pont olyan, hogy a katonákkal gyakorolhatják a kézigránát dobást, éles és gyakorló gránáttal is. Mindkettőtől megtanulja a katona használni a fegyvert.
Na, az esetünkben a vakcina a gyakorlógránát. Veszélytelenül megtanulja legyártani az antitestet az immunrendszered. Teljesen mindegy, hogy a behatoló milyen. van ellene fegyvere.

Elméletileg igazad van, gyakorlatilag nincs. Még el is magyaráznám, ha lenne értelme. De nincs.
Statisztikailag nincs igazad.

Igen, ez primitiv logika. Mert a logika az primitív, minden esetben. Te viszont nélkülözöd a logikát. Amit beszélsz az nettó baromság.

Apropó. Neked tudásod van. Mint mindig. Megosztanád velünk a részleteket? Ki, mikor és hol fogja ránk ereszteni a másik variánst? És akkor már ne tartsd magadban, közöld a genetikai térképet is. Mert nálunk, akik tudják, hogy miről beszélnek, ez nem hit kérdése. Vagyis elfogadjuk az érveket.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés