A gyerekeinket hagyjátok békén!

2021. június 17. 11:21

A genderlobbi nagy pofont kapott, annyira, hogy hazai leágazásai már Jézust szólongatják.

2021. június 17. 11:21
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Magyar Nemzet

„Van egy sajátos bukéja annak az ellenzéki viselkedésnek, amely annyiban foglalható össze, hogy mindig, minden esetben Orbán politikájával szemben kell állni: nagyon könnyű vele pofára esni. Ha megnézzük az elmúlt tizenegy évet, gyakorlatilag minden választási kampányra, illetve arra való felkészülésbe sikerült pár ilyet elrejteniük. Ha csak a leglátványosabbaknál akarunk maradni, akkor elég megemlíteni a rezsicsökkentést, illetve a határzárat. Nem volt teljesen nyilvánvaló 2014-re készülve, hogy mindenkinek – értsd, minden magyar keresőnek – érdeke az, hogy ne az energiaszolgáltatók keressenek többet, hanem a magyarok takarítsanak meg jelentősen több pénzt? Dehogynem, kivéve a baloldalnak. Annak a baloldalnak, és ezen mindig őszintén tudok röhögni, amely a munkások nagy érdekvédelme közepette, ha már klasszikus baloldali értékek, ugye, minden minimálbér-emelés esetén belengette, hogy ez rossz ötlet, mert mit fognak hozzá szólni a tőkések és a multik. Értik? A primér baloldaliság hazai megtestesítői aggódnak a nagytőke érdekeiért, miközben nagyban tesznek a bérből élőkre.

Aztán 2015 után ugyanezt a szerepet töltötte be a kerítés témája. Volt épelméjű ember, aki előtt kétséges volt, hogy erre igenis szükség van? Világszerte meglepően egyszerűen oldják meg az illegális határátlépéseket, ha azok átlépnek egy határon: kerítésekkel, falakkal, fizikai akadályokkal. Ahol pedig ilyet nem lehet építeni, mert mondjuk nincs szárazföld, ott azt mondják – lásd Ausztrália példáját –, hogy nemzetközi vizeken nem mentenek ki embereket, mert egyszerűen nem járnak arra. A drákói szigor éppen ellenkező hatást ér el, mint arra a vérző szívű, jóemberkedő liberálisok számítanának: nem több, hanem jóval kevesebb ember hal meg szörnyű körülmények között.

Mert a lazaság, a gyengeség azt az üzenetet küldi a migránsok és az emberkereskedők felé, hogy megéri kockáztatni. Ezért többen indulnak útnak és sajnos jóval többen meghalnak. Ellenben a kategorikus nem hallatán, amikor pontosan tudják, hogy csak elenyésző esélyük van sikerrel járni, nem indulnak útnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
betakentaur
2021. június 17. 21:48
Én elég toleráns embernek tartom magam, felőlem mindenki annak hiszi ill. képzeli magát, aminek akarja. Az sem zavar, ha ennek megfelelően viselkedik. Én támogatom, hogy legyen az iskolákban homo-prevenciós felvilágosítás ugyanúgy, mint alkohol-prevenció és drog-prevenció is. Szerény kérésem annyi lenne még, hogy engem se ítéljen el senki, ha két férfit egymással smárolni látok és ott a helyszínen okádok egy rendeset, mert nem tudok a belső ingereknek parancsolni. Én erről nem tehetek, ez velem született érzékenység.
istvanpeter
2021. június 17. 15:39
De az iszlám majd megoldja a pedofil kérdést meg a női egyenjogúságot is.
Wezuv
2021. június 17. 13:45
Így jártak a vírussal is és így járnak a pedofil törvénnyel is. A jobbik meg azt se tudja mire kellene szavazni, mert kicsit ciki, hogy nem szavazzák meg a pedofil törvényt, de még cikibb, ha igen, mert ugye nem szavazunk meg semmit, amit a kormány kezdeményezett! Szétesik az egész...
még fokozza
2021. június 17. 13:04
Az álszent Fidesz-pedofil lobbi 12 évre szállította le a beleegyezési korhatárt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik