Így válaszolt C. Ronaldo kólás akciójára az orosz szövetségi kapitány

2021. június 17. 17:56

Sztanyiszlav Szalamovics Csercseszov is beszállt a „kólaháborúba.”

2021. június 17. 17:56
null

A foci-Eb egyik emlékezetes eseménye volt, hogy Cristiano Ronaldo sajtótájékoztatón elrakta maga elől a két teli üveg kólát, majd azt mondta, „igyatok inkább vizet”. Az akció következtében a Coca-Cola 4 milliárd dollárt zuhant a tőzsdén.

Úgy tűnik, Ronaldo kisebb trendet indított el. A portugál sztárfocista után Paul Pogba pakolta el a sört az asztaláról, majd Locatelli is elrakta a kólásüveget a sajtótájékoztatón. Ebbe a „trendbe” csatlakozott be Sztanyiszlav Szalamovics Csercseszov, ám mint az alábbi felvételen látható, az orosz szövetségi kapitány sajátosan állt hozzá a kérdéshez. A trénernek elmagyarázták, hogy Cristiano Ronaldo elrakta a kólát, de az 57 éves mester erre csak megrántotta a vállát, majd kortyolt még egyet az üdítőből. 

Nyitókép: Handout / UEFA / AFP

Kapcsolódó cikkek

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DonCiccio
2021. június 21. 06:13
Sokan sokat írtak már erről, hogy C.Ronaldo bedöntötte a CocaCola árfolyamot. De az árfolyam mozgása percekre( akár másodpercekre) lebontva visszanézhető. Ezt hányan tették meg?
confitür
2021. június 18. 12:55
Lehet itt mindenfélét mondani,a lényeg az,hogy a cola káros az egészségre. Ezt valószÍnűleg mindenki tudja,még is sok fogy belőle.
molnarat
2021. június 18. 10:59
A Coca-Cola részvények értéke már Ronaldo akciója előtt esett osztalékfizetési okokból. Az akció után még kicsit nőtt is a részvényár. Így lesznek a városi legendák.
Kormánypárti1
2021. június 18. 07:14
A múltbéli tetteiket nem feledve, (de persze azt se feledjük hogy honnan is indult a katasztrófát, végtelen szenvedéseket okozó eszméjük, hogy Lenin elvtárs honnan jött, kiknek a pénzével indította be a gyilkos tébolyt) ezért szimpatikusak az oroszok. Nem állnak be a sorba, nem térdelnek, nem ajnározzák a buzikat, feka bűnözőket. Ha éhesek esznek, ha szomjasak isznak és azt amit akarnak. Mer ott is dittatúra van mint itt. :DDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik