Még egy lépés, hogy rosszabb hely legyen országunk

2021. június 17. 14:05

Mi itt, Terézvárosban magasról teszünk a törvényetek gyűlöletkeltő passzusaira.

2021. június 17. 14:05
Soproni Tamás

„Tegnap(előtt) Orbán Viktornak nem 133, hanem 157 »bátor« embere volt. Bátor emberek, akik vállalták, hogy tesznek még egy lépést afelé, hogy magyarok százezreinek, családjaikkal együtt millióinak legyen rosszabb hely a közös országunk.

A politikusok döntései nem azt befolyásolják, lesznek-e melegek Magyarországon, hanem hogy a magyar melegek boldogok lehetnek-e hazájukban. Az pedig, aki a nemzet egy részével fordul szembe, aki szándékosan akarja nehezíteni magyarok egy közösségének életét, magyar embereket árul el. Lelkük rajta.

A törvény obskúrus fogalmazása (a homoszexualitást népszerűsítő tartalmak tiltása) alapján ez a 157 ember szeretné betiltani a Pride-zászló kihelyezését, a meleg emberek sorsait bemutató kiállításunkat, és valószínűleg magát a Pride-ot is.

Hát akkor jelezném ennek a 157-nek: mi itt Terézvárosban magasról teszünk a törvényetek gyűlöletkeltő passzusaira.”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. június 20. 12:08
remélem, ha vesztetek! elmentek a büdös bús p@ba innen! oszt éljetek ott! parizeren meg vizen!
Robertoo
2021. június 19. 00:02
Nem is tudtam, hogy ez a soproni is egy a sok közül.
Agrippa
2021. június 18. 14:07
A meleg emberek sorsait bemutató kiállítással senkinek semmi baja. A játszótérre kihelyezett kiállításotokkal már annál inkább! Egyébként helyesen a meleg emberek sorsát bemutató kiállítás, merthogy egy embernek egy sorsa van, hacsak nem hiperpasszív a magyarod (is) félkretén!
Vidėken újrakezdő
2021. június 18. 07:51
"magyarok százezreinek, családjaikkal együtt millióinak " Jesszusom! Hát már ennyi ideheza a buzi??? Lassan ezeknek is külön országot kell alapítani valahol. Aztán szaporodjanak ott, ahogy tudnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik